Nem kezdhetjük el a lombikot. Mi a következő lépés?
Olyan nincs, hogy ok nélkül pozitív a rákszürés eredménye, meg kell keresni az okot.
Ha másként nem megy, menj másik orvoshoz.
Pár éve folyamatosan p3?
Nem akartál/akarsz elmenni másik orvoshoz?
Mikor volt a conisatio? Mi lett a szövettan?
Egyébként OLTÁS. Gardasil 9, neked is, párodnak is. Jó drága lesz, de ez van. Segíti a vírus eliminációját, véd az újrafertőződés ellen és tanulmányokkal bizonyított, hogy kóros szövettani lelet után, ha megtörténik az oltás, kisebb eséllyel lesz ismét kóros hámelváltozás.
Szia, nekem is pozitiv a rakszures eredmenyem, sot, most rosszabblett, mint fel evvel ezelott, azt hiszem P2. Ha ettol egy fokkal rosszabb lenne, akkor konizaciot javasolnak.
Nekem az orvosom most egy vaginalis gelt javasolt, Papilocare a neve, nem tudom Magyarorszagon kaphato e. Azt mondta, nincs vele tapasztalata meg, de a klinikai vizsgalatok alapjan hatasos, mert ugy a piacon es mivel draga es a biztosito nem fizeti, nem sokan veszik meg.
Szoval en most kezdtem hasznalni (fel evig tarta kura), aztan remelem, jobb lesz.
Előző válaszoló, a p2 eredmény nem pozitív!
Kérdező, a helyedben első körben nem a lombikon aggódnèk, hanem ezen az eredményen hogy 3 éve p3 az eredményed. Ez nagy probléma!
De, igen, a P2 negatív. Minden felnőtt, szexuális életet élő nőnek P2-es. Az más kérdés, hogy a Papnicolau beosztás mennyire elavult és már a Bethesdát használják, de mindegy.
Hidd el, nőgyógyász szakorvosjelöltként csak tudom már, hogy mi a pozitív meg mi a negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!