Mindenképpen be fog utalni a nőgyógyász endokrinológiára vagy mi a következő lépés?
PCOS-em van valószínűleg - egyelőre csak UH-n vizsgált, de ez szerepel a leletemen.
A nőgyógyász adott beutalót hormonpaneles vérvételre, előtte gyógyszert kaptam, hogy megjöjjön a menstruációm.
Miután megkaptam a vérvétel eredményét, és visszamegyek a nőgyógyászhoz, mire számíthatok? Tovább kell majd mennem endokrinológushoz vagy gyógyszert kapok? Ha diétáznom kell vagy ilyesmi, akkor azt ki fogja nekem előírni és segíteni megtervezni?

Ha nem utal be, akkor te keress egy jó endokrinológust, a nőgyógyász nem kompetens a hormonrendszer helyretételében.
Engem küldött az endokrinológus dietetikushoz, aki egy 70 éves néni volt. Kaptam tőle egy Kádár-korszakból származó, kb. írógéppel gépelt zsír- és kalóriaszegény mintaétrendet. Kidobtam a kukába és a neten tájékozódtam az IR diétáról, rengeteg információ, recept öltet van ma már fönn, magamnak alakítottam ki az étrendet. Ha a néni tanácsait követem, lehet, hogy lefogyok, de tuti nem segítek az IR-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!