Ma voltam uh-án és nem láttak babát!?
Létezik olyan hogy elmentem még múlthéten vizsgálatra ahol megállapítottak hogy terhes vagyok, ma meg uh-an már nem láttak babát??
El küldtek vérvétele amit majd csak hétfőn tudok meg ..
Ki derülhet még hogy terhes vagyok?
Mert ez sima tapintási lelet. UH akkor nem volt? Mert akkor csak b.sz volt az orvos. Azért tapintásból diagnosztizálni egy koraterhességet elég erős. Max sejteni lehet…
De a b.aszságát az is erősíti, hogy a leírás szerint neked már volt egy császárod (st p sect caes no 1), holott azt írtad, hogy első gyerek lenne…
13
Akkor mikor vizsgált nem, ma voltam uh-an
Nincs gyermekem! Nem is szültem még.
Hát akkor a dokid elég gáz...
De ezek szerint nem vagy terhes.
Azt írod: "elmentem még múlthéten vizsgálatra ahol megállapítottak hogy terhes vagyok," - de ultrahang nem volt. Anélkül terhességet sem lehet megállapítani.
Ha ultrahangon most nem láttak semmit, akkor ott sajnos nincs baba. Ha múlt héten lettél volna 7 hetes, akkor az ultrahang ezen a héten, azaz már a 8. hét környékén egyértelműen mutatná a magzatot, szívhanggal.
16:16
Köszönöm szépen a válaszod.
18.
Igen, 2 csik lett.
Menstruációm nincs már december óta.
Huuu eztvvalaki összefoglalná??? 🤣🤣🤣
Császáros de nincs gyereke. Terhes de mégse!!!!
Szexeltél ebben a ciklusban védekezés nélkül?????
Mikor menstruáltál utoljára?
Mikor teszteltél pozitívat??? A múlteheti vizsgálaton mit írtak a leletre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!