Eddig 2-szer voltam vérzéssel orvosnál, de nem láttak semmit. Ma megint véres a bugyim, de csak kicsit. Mitől lehet ez?
Méhlepény hol tapad? Ha a méhszájon, az okozhat vérzést.
Ilyenkor már kisebb azért a vetélés kockázata, de ha erősen véreznél esetleg, akkor azért menj azonnal orvoshoz.
Ugyanebben a terhességi korban, kezdtem el vérezni, de nem kicsit; ömlött.
Először a 11. héten volt, akkor nem látták okát és hazaengedtek. Utána a 12. héten mégjobban elöntött- de szó szerint. Akkor vették észre, hogy a placenta teljesen a méhszájon van, és abból vérzek. Azonnal kórház lett belőle és szigorú fekvés.
14.héten volt egy lepényleválásom 5*2 centis, mert közel tapadt a méhszájhoz. 1 hétig kellett feküdnöm, de a durva vérzés miatt keletkezett egy hematóma ami miatt még két hetet kellett, szóval összesen 3 hét ágynyugalom volt. Ennek már 8 hete vége és azóta sincs semmi tünetem, a 18 hetes UH-n már tökéletes helyen volt a lepény.
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!