Ki járt még így ?
A ciklusom 56ik napján nőgyógyászhoz mentem mert a menstruációm nem jelentkezett. (alapból hosszúak 37-38 nap átlagba, de az utóbbi hónapokban 45 is volt az oltás miatt ezért is vártam ennyit. Fél éve kaptam az utolsót..
Tehát, a doki megvizsgált és a hüvelyi ultrahangnál közölte, hogy a nyálkahártya 1mm vastag, olyan mintha tegnap múlt volna el a menstruációm és hozzá tette, hogy kb 4 hét múlva fog megjönni! Én ezt nem értem……. Soha, de tényleg soha nem maradt ki.
Hozzá teszem, hogy nem szedtem antibiotikumot, nem voltam felfázva , vitaminokat rendszeresen szedtem és egészségen ettem. Még stressz se volt, mert több mint egy hónapig szabin voltam. Mi történhetett ?
Mélységesen szomorú vagyok!
Kérlek titeket, hogy írjatok nekem saját történeteket ha jók ha rosszak! Szeretném megérteni, hogy mi történik velem. ☹️
Vannak dolgok amiket a dokik sem fognak soha megérteni, így te sem.
Sokfélék vagyunk, és sokféle a szervezetünk is. Produkál érdekes dolgokat.
3as! Tisztában vagyok vele, viszont világ életemben ilyen volt, viszont a jelenlegi valószínűleg 80-90 nap idegesít …
1-2 köszönöm a válaszotokat!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!