Négy éve próbálkozunk sikertelenül nem jön össze a baba . Most 6 hete elmúlt hogy nem jött meg a menszesz az utolsó menszesztol számítva. Csináltam többször is tesztet de negatív mi lehet az oka? Mindig rendes időben meg jött most pedig mégsem.
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 09:41
11/13 anonim válasza:
Simán lehet, hogy ciszta miatt nem jön meg.... Ilyenkor ráadásul kora terhes tüneteket is produkálhat a szervezet persze pozitív teszt nélkül. Az is lehet, hogy ebben a ciklusban elmaradt a peteérés. Ja továbbra sem jön meg, célszerű felkeresni a nőgyógyászodat.
12/13 anonim válasza:
Hozzátenném gyerek nélkül is lehet élni!!
Az biztos nekem 3 van hát nyugodtabb életem lenne az biztos ha nem lennének!
Szeretem őket de egyre nehezebb velük ,rosszak bunkók gondolom az iskola miatt is,szemtelenek és folyamatosan az idegeskedés van mindig !!
Tehát ezzel csak azt akarom mondani hogy el tudnám képzelni a nyugodt életet!!
Hajam őszült már 35 évesen miattuk szóval fú……
13/13 anonim válasza:
Nem vállaltad volna őket utolsó, ha neked valaki azt mondja, hogy neki aktuálisan épp szar az övéivel? Dehogynem.. Csak fel is bsztad volna magad, hogy te attól vágysz rá. Gondolom, volt és van is bennük örömöd is.. Ne írkáljál már ilyen érzéketlen fszságokat olyan kérdés alá, amelyikben csóri évek óta csak vár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!