Titeket nem zavar hogy egymás után adják a támogatásokat a gyermeket nevelőknek? Mi meg akik önhibájukunk kívül nem esnek teherbe elesünk mindentől.
Figyelt kérdés
1 éve tervezünk babát a párommal, jártunk már kivizsgálásokon, néha teljesen ki vagyok már ettől is, emellé meg még folyamatosan hallom hogy a terhesek meg a gyermeket nevelők adóvisszatérítést kapnak stb... Ezektől meg csak még rosszabbul érzem magam. És valakit érdekelnek azok akik ugyan szeretnének babát de nem sikerül?2022. jan. 7. 20:06
31/32 anonim válasza:
De kedves utolsó, neked legalább van gyereked.
Nekünk az sincs. Nekünk nem jut semmi ebben az életben.
Itt senki sem a pénzért szeretne gyereket, hanem mert vágyik rá.
Ezekkel a támogatásokkal még rúgnak belénk egyet.
Ha rosszul merjük érezni magunkat miatta, akkor még kettőt, mert irigy önző pics@kká is leszünk degradálva, akik megérdemlik hogy ne legyen soha gyerekük, mert rosszul érzik magukat amiatt hogy nincs gyerekük.
Nekünk nem jár semmi. Még egy kis megértés se.
32/32 anonim válasza:
Én megértem a fájdalmatokat, de nem rúg belétek ezzel senki, nem az a cél. Azért veszitek ennyire magatokra, mert vágytok a gyerekre és könnyű párhuzamot vonni. Ha nem lenne a támogatás, attól még nektek sajnos nem lenne gyerek. Más meg nem ezek miatt az alamizsnák miatt vállalja, hanem azért, mert akar, aztán neki azt dobta a gép, hogy lehet. Akkor meg már ugyan miért ne vegye igénybe a babavárót vagy a csokot. Nem ezen múlik, gondolom. Nem annak a rétegnek adnak hitelt meg adóvisszatérítést, akikkel alapból nem állna szóba a bank, vagy nincs is miből visszatéríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!