Ha lombik beultetes utani 9.napon negativ a teszt, akkor mar ne is remenykedjek?
Vérvétel a tuti, és a HCG tendencia. Nekünk azt mondták ET+14 napig ne is teszteljünk.
Akkora már biztos kell, de sajnos nálunk negatív volt, amit utána a vérvétel is megerősített.
Remélem csak korán teszteltél.
Volt akinél még 14. Napon sem mutatta ki az 5 napos embrió beültetést a terhességi teszt, vérből aztán kimutatták és 2 nap múlva duplázódott is a HCG.
Utána már a teszt is két csíkot mutatott. Doki is mondta, és azóta egyik barátnőm is járt így. Persze nem ez az általános, de a 9. Nap szerintem még kicsit korai teszteléséhez. Akkor is, ha valakinek ekkor már kimutatja
Nem vagyunk egyformák
ET+9.nap meg negativ az semmit sem jelent.Varj meg a 14.napig es akkor tesztelj vagy ha nem birod ki akkor 2 nap mulva probald ujra.
Ha negativ a 14.napon akkor se biztos meg hogy nem sikerult.
Nalunk ET+14.-16.napon kell tesztelni
Nekem mondjuk a 9.naptol mar halvanyan de pozi volt a tesztem es 4 napos embriok voltak de ez is egyeni
Nem sikerult vegul
Ne feszulj ra!Tudom hogy izgulsz meg minden de ha sikerulnie kell akkor ugyis ugy lesz ha meg most megsem akkor addig probaljatok mig ossze nem jon
Vervetelre mindenkepp megyek a 14.napon
Holnap lesz a 11.nap sztem akkor reggel csinalok meg egy tesztet, ha az is negativ akkor biztos h nem sikerult es legalabb nem izgulok vegig meg napokat
Persze csinalj tesztet de attol hogy negativ lesz meg nem biztos hogy nem sikerult.Szerintem meg ne add fel.11.nap lesz meg csak es lehet nalad lassabban indul be a hcg
Majd ha lesz kedved megirhatod mi lett az eredmeny es a vervetel eredmeny is😀😆
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!