Ha lombik beultetes utani 9.napon negativ a teszt, akkor mar ne is remenykedjek?

Figyelt kérdés
5napos fagyasztott embrio lett visszaultetve
2021. dec. 31. 14:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
A fagyasztott embriók állítólag kicsit később “indulnak be”, úgyhogy szerintem van azért remény. Szurkolok!
2021. dec. 31. 15:16
 2/19 A kérdező kommentje:
En ugy tudom h oont h elobb🤷🏼‍♀️
2021. dec. 31. 15:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Vérvétel a tuti, és a HCG tendencia. Nekünk azt mondták ET+14 napig ne is teszteljünk.

Akkora már biztos kell, de sajnos nálunk negatív volt, amit utána a vérvétel is megerősített.

Remélem csak korán teszteltél.

2022. jan. 1. 23:00
 4/19 anonim ***** válasza:
FET+14 napot mondtak. Nálunk 5 napos fagyasztott embrió beültetés után 14 nappal kellett tesztelni. Addigra már pozitív eredményt kell kapni. Persze sokan előbb is teszteknek, azért nem javasolják, hogy fölöslegesen ne aggódjunk.
2022. jan. 1. 23:02
 5/19 A kérdező kommentje:
Tudom, amugy a 14.napra van idopontunk a klinikan vervetelre, csak kicsit utanaolvasgattam es latom h 5 napos fagyikkal masoknak mar latszott a 9.napon is :(
2022. jan. 2. 08:48
 6/19 anonim ***** válasza:

Volt akinél még 14. Napon sem mutatta ki az 5 napos embrió beültetést a terhességi teszt, vérből aztán kimutatták és 2 nap múlva duplázódott is a HCG.

Utána már a teszt is két csíkot mutatott. Doki is mondta, és azóta egyik barátnőm is járt így. Persze nem ez az általános, de a 9. Nap szerintem még kicsit korai teszteléséhez. Akkor is, ha valakinek ekkor már kimutatja

Nem vagyunk egyformák

2022. jan. 2. 08:54
 7/19 A kérdező kommentje:
Hat akkor meg egy pici remenyem maradt :(
2022. jan. 2. 14:04
 8/19 anonim ***** válasza:

ET+9.nap meg negativ az semmit sem jelent.Varj meg a 14.napig es akkor tesztelj vagy ha nem birod ki akkor 2 nap mulva probald ujra.

Ha negativ a 14.napon akkor se biztos meg hogy nem sikerult.

Nalunk ET+14.-16.napon kell tesztelni

Nekem mondjuk a 9.naptol mar halvanyan de pozi volt a tesztem es 4 napos embriok voltak de ez is egyeni

Nem sikerult vegul

Ne feszulj ra!Tudom hogy izgulsz meg minden de ha sikerulnie kell akkor ugyis ugy lesz ha meg most megsem akkor addig probaljatok mig ossze nem jon

2022. jan. 2. 14:45
 9/19 A kérdező kommentje:

Vervetelre mindenkepp megyek a 14.napon

Holnap lesz a 11.nap sztem akkor reggel csinalok meg egy tesztet, ha az is negativ akkor biztos h nem sikerult es legalabb nem izgulok vegig meg napokat

2022. jan. 2. 17:01
 10/19 anonim ***** válasza:

Persze csinalj tesztet de attol hogy negativ lesz meg nem biztos hogy nem sikerult.Szerintem meg ne add fel.11.nap lesz meg csak es lehet nalad lassabban indul be a hcg

Majd ha lesz kedved megirhatod mi lett az eredmeny es a vervetel eredmeny is😀😆

Drukkolok!

2022. jan. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!