Miért nem jön össze?
Párommal egy éve próbálkozunk kisbabaval. Közben megjelent a covid, felvettük a két oltast. Mellette kiderult hogy endometriózisom és cisztaim is voltak azzal meg mütöttek. Így kB 5 hónapja "tiszta" vagyok. Gyerek pedig még így sincs meg. Sok negatív teszt. Sírás. Veszekedés. Úgy érzem a kapcsolatunkra is kezd ramenni. Orvosom azt mondja össze fog jönni. Meg is mindenki azzal a hírrel jött a környezetemben h terhes, akik nincsenek beoltva. Az oltás miatt lehet? Annyira unom már az egészet komolyan azt érzem h mindenkit utalok körülöttem. Az embereket is akiknek sikerül. Tudom fejben dől el. De már nem tudok pozitív lenni. Talán pár biztató szó vagy csodatortenet segíthet e most a lelkiallapotomon. Valaki ebben a cipőben?
26/N
Köszönöm a segítséget!
Endometriózis, 2 műtét, és teljesen pozitív vagyok. Nem szabad így hozzáállni ahogy te. Hidd el, én tudom milyen, 2 éve nem jön a baba nálunk. Nem szabad feladni és magadba roskadni. :) Kicsit engedd el ezt a témát mert az se segít hogy ezen pörögsz folyamatosan.
Tanuld meg elfogadni a dolgokat és könnyebb lesz.
Akkor most várjatok 6 hetet es utána álljatok neki.
Ha normalis orvos mutott es rendesen kitakaritotta az endot sikerülni fog a baba.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!