Miért nem jön össze?

Figyelt kérdés

Párommal egy éve próbálkozunk kisbabaval. Közben megjelent a covid, felvettük a két oltast. Mellette kiderult hogy endometriózisom és cisztaim is voltak azzal meg mütöttek. Így kB 5 hónapja "tiszta" vagyok. Gyerek pedig még így sincs meg. Sok negatív teszt. Sírás. Veszekedés. Úgy érzem a kapcsolatunkra is kezd ramenni. Orvosom azt mondja össze fog jönni. Meg is mindenki azzal a hírrel jött a környezetemben h terhes, akik nincsenek beoltva. Az oltás miatt lehet? Annyira unom már az egészet komolyan azt érzem h mindenkit utalok körülöttem. Az embereket is akiknek sikerül. Tudom fejben dől el. De már nem tudok pozitív lenni. Talán pár biztató szó vagy csodatortenet segíthet e most a lelkiallapotomon. Valaki ebben a cipőben?

26/N

Köszönöm a segítséget!

2021. dec. 29. 18:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk semmi bajunk sincs, még akkor covid sem volt, mégis másfél év volt mire sikerült. Ha elvileg mind a kettőtöknél rendben vannak a dolgok, akkor az oltás nem csinált semmit.
2021. dec. 29. 18:33
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az oltás előtt 8 hónapig nem sikerült, az oltás után 2 hónappal lettem terhes.

Több oltott ismerősöm is terhes, szülésfelkészítőn is mindenki oltott volt.

Egyébként tudom, hogy soknak tűnik, de egy év még teljesen belefér. Kezdjétek el a kivizsgálásokat, férjed is te is.. az is lehet, hogy valami könnyen orvosolható oka van

2021. dec. 29. 18:40
 3/24 anonim ***** válasza:
96%

2 éve probálkozunk,mindketten egészségesek vagyunk,minden,de minden vizsgálaton tul vagyunk,mégse jön a baba.

Januárba lesz az elsö inszemünk. Ez van!

Oltás elött se jött, és utána se....

2021. dec. 29. 18:43
 4/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom 3-as. Úgy érzem az élet igazságtalan. Inkább oda megy ahova nem kéne.
2021. dec. 29. 18:46
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos ez így van kérdező, de ne keseredj el. Mi 10 hónapja próbálkozunk, eddig emiatt nem mertünk oltatni, de nem lehet mindent egy lapra feltenni. Kivizsgáltattuk magunkat, vitaminokat kaptunk, elvileg fizikai akadálya nincs a babának, szóval majd jön ha akar. Vannak dolgok amiket nem lehet erőltetni
2021. dec. 29. 19:00
 6/24 anonim ***** válasza:
59%

3as vagyok. Igen , az,nagyon! Olyan ismeröseim esnek teherbe akik nem is tervezték,nincs hozzá meg semmilyük.

Mi itt várjuk,most vettünk egy szép házat, uj autot, van jo munkánk, jövedelmünk, félre tett pénzünk. Mindenünk megvan csak pont a legfontosabb hiányzik,egy csöppség.

2021. dec. 29. 19:04
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy év próbálkozás igencsak normális, emiatt nem szabad veszekedni. Azt megértem, hogy csalódott vagy. Nálam fordítva volt, hamar összejöttek, de hamar el is mentek. Ez is borzasztó, megviseli az embert lelkileg. Érdemes elkezdeni a kivizsgálást, pl. mindenképpen csináltatnék a helyedben egy hormonpanelt. Sokszor nagyon pici dolgon múlik ám.
2021. dec. 29. 19:04
 8/24 anonim ***** válasza:
62%
Az oltáshoz semmi köze és nem fejben dől el, fejben az dől el, hogy megpróbálsz felnőtt értelmes nöként viselkedni, a párodnak se lehet egyszerű ezt elviselni: veszekedés, hiszti, utálkozás. Ha 26 évesen valaki nem tudja felfogni, hogy nem egy-két perc, vagy hónap alatt jön össze a baba, az nem árt ha komolyodik kicsit gyerekvállalás előtt, mert később kelleni fog a türelem. Nem tudom nekünk mennyi idő alatt jött össze, talán félév, de egyszer sem veszekedtünk ezen (nem is értem min lehetne) és nem is stresszeltem magam rajta, ha jön, jön.
2021. dec. 29. 19:24
 9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó hogy elmondtam egy olyan dolgot amivel én is teljesen tisztában vagyok. Mindenki máshogy éli meg. Köszönöm ha tiszteletben tartod.
2021. dec. 29. 19:30
 10/24 A kérdező kommentje:
Elmondtal*
2021. dec. 29. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!