Ezek jó IR értékek, IR-nek számít ez egyáltalán?
Cukor éhgyomri: 5,4
60 perces: 5,3
120 perces: 4,8
Inzulin ehgyomri: 8,1
60 perces: 70,3
120 perces: 40,5
Homa index: 1,9
Soha nem voltak még ilyen jó értékeim, tartományon belül van mind. Mondjuk tartom is a diétát szépen, mozgást már kevésbé, gyógyszert nem szedek. 20 kg-ot fogytam fél év alatt, már csak 50 kg vagyok. Orvoshoz csak jövőhéten viszem vissza az eredményt.
A 120 perces cukornak referenciatartomànya 7,8 alatt, 120 perces inzulinnak meg 45 alatt, 60 percesnél nincs írva semmi mennyi lehet a max, de csillag sehol sincs. Homa index max 4,4 lehet.
Az a baj erre most háziorvos küldött, nem tudom ő ért e hozzá egyáltalán mert akihez jártam endokrin doki elköltözött, keresnem kell újat.
Szia!
Mennyi volt az előző értékek? Szerintem ir!
Valszeg van javulás!
Mindenképp javult akkor!
Így tovább!
Ossze kene hasonlitani a 3 evvel ezelotttivel. Ha azota csinalod, es javulast mutat akkor siker!
Vagyis ahogy a kommentben irtad a 120 perceset tekintve mindenkepp siker! A fogyas is szuper! Gratulálok, hogy jol haladsz!
Gondolom jobban is erzed magad!
Nekem hasonló javulásra a doki szemei felcsillantak, szoval jo uton jarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!