Az lh tesztnek fokozatosan kell pozitívnak lennie?

Figyelt kérdés
Szóval ha ma teljesen fehér, csak a kontrollcsík van,akkor ne is várjam másnapra,hogy pozitív lesz? Fokozatosan kell erősödnie a második csíknak?

2021. nov. 15. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Másnap biztos nem lesz pozitív.
2021. nov. 15. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fokozatosan erősödnie, ez nem egyre több lh hormon, hanem mindig van egy pici, és egyszercsak sok.

Viszont ha hómező, lehet érdemes lenne érzekenyebbel próbálkozni.

Mivelhogy Mindig jelen van a hormon a szervezetben, egy halovány csíknak azért illene lennie. Ha a napokban egyiken sincs második csík, valami nincs rendben

2021. nov. 15. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs minden hónapban ovuláció sem

Ha nem lesz vonal akkor nem volt ovulációd vagy nem elég érzékeny a teszt

2021. nov. 15. 16:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.ma már volt második csík,elég erős,de pozitívnak nem mondanám
2021. nov. 15. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó

Erősödni fog csak nézegesd naponta

Mikor erős már a második csík akkor attól számítva 24-36 az ovuláció tehát már mától érdemes volna együtt lennetek

2021. nov. 15. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
24-36 óra
2021. nov. 15. 17:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Tegnap együtt voltunk. Ma nem tudunk.nagyon puffadok,fáj a hasam. Az lh tesztet most tudtam megcsinálni,halvány a második csík,de lehet,hogy korábban kellett volna megcsinálni?
2021. nov. 16. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem ebben a hónapban fokozatosan, napról napra erősödött a csík:

[link]

A pozitív, legalsó nap után másnap volt ovulációm.

Szóval így is alakulhat. Minden nap du. 5-kor néztem, előtte 2-3 órán át nem ettem/ittam.

2021. nov. 17. 20:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Na én ezt nem néztem,h mikor ettem ittambelőtte,de valószínű,hogy az volt a pozitív nekem,mert utána megint alig látszott, és 11 nap múlva meg is kéne jönnie,szóval ha volt egyeltalán ovum akkor már boztos megtörtént.
2021. nov. 18. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!