Milyen gyorsan váltottátok ki az első étkezést?Úgy értem fokozatosan vagy pl ha eszik 120-at akkor elsőnek 20 főzelék vagy gyümi és 100 tej?
Ha igen akkor mekkora mennyiségekkel növeltétek a főzeléket mire kiváltottatok egy evést?
Esetleg van olyan aki egyből annyit adott amennyi jól esik neki?
Ne pörögj rá ennyire, be méregesd.. A babadra figyelj és ismerd ki az igényeit, hagyd már ezt az ennyi gramm annyi grammozast.
Amennyi jól esik neki, úgyse fog egy fazekkal megenni. A
Én annyit adtam amennyit kért, 2 éves ezer éve magától evő, nagyon jo étvágyú gyerek.
Én mindkét gyereknél megcsináltam egy nagyobb adagot és addig adtam, amíg szívesen ette. A maradékot hűtőbe tettem és másnap megkapta. Sose mértem a tányér súlyát. Eleinte két evés közben evett és amennyit igényelt, az nem volt sok. De egyik pillanatról a másikra megevett egy kisebb müzlis tállal és nem is éhezett meg csak kb 3 óra múlva.. Ez kiváltásnak számít.
Én úgy csinálom, hogy délelőtt gyümölcs, délután zöldséges kaja/főzelék.
Eleinte csak a tízórai volt kanalas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!