A nődokitok mit mond az oltásról?
Plusz szintén régóta próbálkozó,meddőségi központba is járó ismerősünknek azt mondták ott a dokiknh eszébe se jusson semmit beadatni
Hát én pont az ellenkezőjét hallottam több ismerőstől is. Oltás nélkül nem is vállalták a kezelés megkezdését.
"Eszébe se jusson semmit beadatni"
Ilyen normális orvos nem mond. Te kamuzol...
Nem kamuzok. De miért ne mondhatna ilyet,ha tudja,hogy bekavarhat a hormonháztartásba?
Ha csak egy helyről hallottam volna, én sem hinném hogy az oltás okozta,de már sokszor hallottam. És ha valakinek rendesen működik minden és az oltás időpontja után teljesen elmarad, nem hiszem h semmilyen összefüggés nincs.
Egyik összetevő, amivel készültek az oltások sem új a gyógyászatban. Ezeket és ezeknek a hatásait már régóta ismerik, és nem tartalmaz olyat (nem is tartalmazhat), ami 10 év múlva megbetegítene.
Több millió oltott van itthon, nyilván lesznek közöttük súlyos betegek évek múlva, de oltás nélkül is ugyanannyian betegednének meg. Az oltás egy gyenge immunturbó(ezért kell ismételni), a hatóanyag 2 hét alatt lebomlik a szervezetedben. Mondok egy sarkalatos példát: ha 2 hétig csak chipset eszel, annak sem lesz hosszú távon negatív hatása (tudnék mesélni, tényleg nem lesznek ettől problémáid).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!