Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudtok-e saját tapasztalat...

Tudtok-e saját tapasztalat alapján olyan dokit, aki segítette a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Budapesten vagy környékén tud-e valaki közöttetek olyan megbízható orvost, aki segített hosszú évek sikertelensége után teherbe esni? Jelen esetben a férfinak vannak inkább problémái. Szívesen fogadnék saját tapasztalatokat, konkrét klinikákkal, orvosokkal, ahol valóban eredményes segítséget kaptatok. Köszönöm előre is a válaszokat.

2021. nov. 1. 09:35
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Azért nem írom le, mert a legapróbb részleteket nem osztották meg velem. Velem nem történt még ilyen, de nem is hazudok. Ha ő hazudott, az nagyon nem lenne logikus számomra, de itt most befejezem ezt a beszélgetést. És nem, nem vagyok ennyire hülye, lehet, hogy inkább tapasztalatom nincs a dologban. Nem ugyanaz a kettő.
2021. nov. 1. 11:00
 32/42 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem Bill Gates hívta fel a nőt telefonon, hogy csinálja ezt! Fontold meg! Én mondom, és én nem hazudok!
2021. nov. 1. 11:03
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor a barátnőd átcseszett téged, nem is kicsit. Azért nem árult el részleteket, mert nem volt mit elárulni. Te meg ne legyél ilyen naiv.

A kérdésedre pedig a G1 intézetet ajánlom, mi oda jártunk miután több sikertelen terhességem volt. Nyáron született meg a fiam az ő segítségükkel. De nálunk a férfi oldalon nem volt gond.

2021. nov. 1. 11:05
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem direkt hazudott, egyszerűen a veszteségben az agya kicsit máshogy pakolja össze a dolgokat.

Mondom, valószínáleg egy vizsgálat után elvetélt, és a vizsgálatra fogta, kb. ennyi a sztori. A beteget iszonyat nagy baromságokat tudnak gondolni és igaznak vélni.

Egyszer gyakorlaton egy bácsi, aki naponta 2 doboz cigit szívott el 20 éve azt mondta, hogy szerinte azért van tüdőrákja, mert egyszer elesett és megütötte a bordáját.

2021. nov. 1. 11:05
 35/42 A kérdező kommentje:
Értem, nem láttam konkrétumokat, így azt sem állítom, hogy hazudik, és azt sem, hogy tényleg így történt.
2021. nov. 1. 11:09
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
De ennek fényében választasz orvost és végig attól fogsz tartani, hogy veled is megtörténhet? Nem fog. Mert vizsgálattól nem megy el terhesség, és csalók azért nem perlik az orvost, mert tudják, hogy hazudnak. A barátság meg ott kezdődik, hogy ilyenkor megrázzuk a másikat és felhívjuk a figyelmét arra, hogy egy álomvilágban él.
2021. nov. 1. 11:11
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetel..

Kérlek mondd azt, hogy ezt nem te írtad ki a "barátnő" nevében!?

2021. nov. 1. 11:28
 38/42 anonim ***** válasza:
Kicsit más a körítés, de a lényege ugyan az.
2021. nov. 1. 11:34
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Főállásban lehet itt néhány ember, aki generálja a tartalmat, különben már leült volna az egész. Minél többet olvasol itt, annál nyilvánvalóbb. Ahogy abból is látszik, hogy írsz 10 kommentet és már az első 40-50-ben vagy a kategóriában. Járunk ide kb. ennyien a többiek meg dolgozni járnak ide, kérdéseket kiírni és szítani a hangulatot, hogy jöjjenek a kommentek.
2021. nov. 1. 11:36
 40/42 A kérdező kommentje:
37.válaszolónak: nem, nyugodj meg, nem én írtam. Nem írogatok gyakorikérdésekre főállásban, sőt, nem sűrűn kérem ki az itteni közönség véleményét.
2021. nov. 1. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!