Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudtok-e saját tapasztalat...

Tudtok-e saját tapasztalat alapján olyan dokit, aki segítette a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Budapesten vagy környékén tud-e valaki közöttetek olyan megbízható orvost, aki segített hosszú évek sikertelensége után teherbe esni? Jelen esetben a férfinak vannak inkább problémái. Szívesen fogadnék saját tapasztalatokat, konkrét klinikákkal, orvosokkal, ahol valóban eredményes segítséget kaptatok. Köszönöm előre is a válaszokat.

2021. nov. 1. 09:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem hazudsz. Vagy a barátnőd, és te meg 80-as IQ-val élsz és elhiszed, vagy te hazudsz.
2021. nov. 1. 10:47
 22/42 A kérdező kommentje:
Miért részletezzek egy számomra fontos személy szomorú esetét olyanoknak, akik szerint nem vagyok normális? 🙄 Meg trollkodásból írtam ki egy ilyen súlyos kérdést. Fel sem jött volna a sztori, ha az egyikőtök nem kezdi el nevetségesnek titulálni a megfogalmazásomat.
2021. nov. 1. 10:47
 23/42 A kérdező kommentje:
Rendben, ha azt gondolod, hogy hazudok, hát legyen.
2021. nov. 1. 10:48
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Vaszínűleg nem te hazudsz, hanem a barátnőd képzelt bele a saját esetébe olyan dolgot, ami nem valós és adta tovább.

Gondolom egy vizsgálat után elvetélt és ráfogta a vizsgálatra, vagy valami hasonló történt.

2021. nov. 1. 10:50
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzed ennek a súlyát, vagy tényleg ennyire hülye vagy?

Egy bűncselekményről beszélsz ami azért nem került bíróság elé, mert az anya lelkiállapota nem volt oylan? Nem volt ott az apa, rokonok vagy te?

Szerintem a barátnőd elvetélt és az orvosra akarja kenni. Ennyi a valóságalapja, a többi meg egy szr kamu, amit azért nem fejtesz ki, mert tudod, hogy törvénysértő lenne megnevezni az orvost, kórházat és esetet.

2021. nov. 1. 10:50
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, ha igaz lenne rég leírtad volna, hogy hogyan történt. De te sem tudod innen folytatni a sztorit, mert már látod, hogy ilyen nincsen. Egy terhességmegszakító műtétet nem lehet csak úgy észrevétlenül megcsinálni valakin.🤦‍♀️
2021. nov. 1. 10:51
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Azért álljon itt nyíltan és egyenesen: a kérdező valótlant állít, és aki ezt olvassa, ne higgye el egy szavát sem. Ellenkező esetben írd le az orvos nevét és a kórházat, évet és aztán az orvos majd reagálhat rá, most már a bíróságon!
2021. nov. 1. 10:51
 28/42 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy nem fogom megnevezni, azt sem feltételezem, hogy a barátnőm kitalál egy olyan történetet, ami nem kicsit megviselte, de szerintem mindenki gondoljon amit akar. Én sem mertem álmodni sem, hogy ilyesmi megtörténhet. Pont ez volt az oka annak, hogy feltettem ezt a kérdést a csoportban.
2021. nov. 1. 10:54
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem írod le név nélkül, hogy hogyan történt? Nem értem. Így jogosan hiszi azt mindenki, hogy kamuzol.
2021. nov. 1. 10:56
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

De mit nem értesz azon, hogy ilyen nincs? A barátnőd átélt egy veszteséget, és megpróbálja ráfogni valakire. Normális emberi reakció, te meg bolond vagy, ha elhiszed.

Gondolkodj már legaélább józan paraszti ésszel. Szerinted melyik orvos kockáztatja a diplomáját, engedélyét, munkáját, szabadságát? Ráadásul ha szerinted csak a pénz miatt csinálja, nem gondolod, hogy egy terhesgondozásból meg szülésből kicsit többet össze lehet harácsolni?

Komolyan félelmetes, hogy vannak emberek, akik ezt elhiszik. Ha meg elhiszed, és ahelyett, hogy tennél valamit (mondjuk jelentenéd az orvos, ha a szerencsétlen barátnőd nem teszi meg), akkor meg menthetetlenül szar alak is vagy.

2021. nov. 1. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!