Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudtok-e saját tapasztalat...

Tudtok-e saját tapasztalat alapján olyan dokit, aki segítette a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Budapesten vagy környékén tud-e valaki közöttetek olyan megbízható orvost, aki segített hosszú évek sikertelensége után teherbe esni? Jelen esetben a férfinak vannak inkább problémái. Szívesen fogadnék saját tapasztalatokat, konkrét klinikákkal, orvosokkal, ahol valóban eredményes segítséget kaptatok. Köszönöm előre is a válaszokat.

2021. nov. 1. 09:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
95%

"feltételezem a befolyó összeget féltette"

Te normális vagy???

2021. nov. 1. 10:40
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen NINCS. És még egyszer mondom, nem kell minden baromságot elhinni.
2021. nov. 1. 10:41
 13/42 A kérdező kommentje:
Nem az újságban olvastam, már bocsánat, egy barátnőmmel történt meg konkrétan tavaly. Egyedül a lelkiállapota miatt nem került bíróságra az ügy.
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ezt komolyan elhiszed, akkor nagyobb a baj, mint a meddőség.
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
És ugyan áruld már el: hogyan szakította meg a terhességet a megkérdezése nélkül a doktornő?
2021. nov. 1. 10:42
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Hazugság. Kár, mert lehetett volna ez egy értelmes kérdés, ami alatt informatív válaszok gyűlnek össze. De csak megint egy unatkozó troll, aki fenntartja az oldal nézettségét. Ekkora a baj, hogy már ezt kell csinálni? Hányan járnak ide, 5-en?
2021. nov. 1. 10:42
 17/42 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, normális vagyok. Örülök, hogy szkeptikusak vagytok, ez azt jelenti, hogy nem fordult elő veletek hasonló, ne is forduljon, remélem velem sem fog. De ez sajnos egy megtörtént eset.
2021. nov. 1. 10:43
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Na, ha annyira megtörtént eset, várjuk a részleteket, de valahogy csak nem akaródzod leírni.
2021. nov. 1. 10:44
 19/42 A kérdező kommentje:
Unatkozó troll, jesszus... Sajnálom, hogy ezt gondolod. Bárcsak inkább így lenne.
2021. nov. 1. 10:44
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit bővebben fejtsd már ki ezt a barátnős dolgot, mert így csak egetverő baromságnak tűnik. Mi az, hogy a beleegyezése, vagyis a tudta nélkül megszakított egy terhességet a doki?

Nekem kellett megszakítani terhességet nem fejlődő embrió miatt. Bárhogy is agyalok rajta, de elképzelhetetlennek tartom, hogy a tudtom nélkül vegyék le a ruhámat, toljanak a műtőbe és altassanak el, hogy aztán kikaparjanak. Aztán ébredjek egy kórházi szobában úgy, hogy nem tudom miért vagyok ott.

Szóval ez kamu a köbön.

2021. nov. 1. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!