Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mitől lehetett 2 napos és...

Mitől lehetett 2 napos és kevés a menstruációm?

Figyelt kérdés
28 napra jött meg, volt peteérésem is,mivel voltam orvosnál és nézte. Most küldött el hormon vérvételre. Eddig se szokott 3 napnál több lenni, de most görcsölni egyáltalán nem görcsöltem és inkább sima vér volt, nagyon kevés alvadt. Ma van a 3. nap, de reggel kb mintha elvágták volna. Ilyenkor még szokott legalább egy kis barnázás lenni 4. 5. napon is,most semmi. Volt esetleg ilyen valakinek? Csak hogy esetleg mire figyeljünk a kivizsgálásokkor
2021. okt. 31. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez már egy jó jel lehet :)
2021. nov. 17. 07:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Az se biztos hogy jó ha nem találnak semmit,mert valami oka mégis van,hogy nem jön a baba
2021. nov. 17. 08:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Ma tudtam meg az eredményem, az orvosom szerint minden rendben. Most viszont valamiért késik
2021. nov. 24. 18:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha február óta nem szeded a gyógyszert, gondolom azóta próbálkoztok. Adj még neki egy kis időt. A stressz is okozhatja, ha nem jön a baba, amit a vérvétel nem mutat ki. Ha esetleg még sokáig nem jönne a babó, akkor lehet próbálkozni inszemmel. Nekem volt egy ismerősöm, akinél orvosilag minden rendben volt (a férjénél is), de csak lombikkal jött össze a baba. Persze ne stresszelj, kicsi az esélye, hogy nálatok ez van, csak próbáld meg picit elterelni a figyelmed valami projekttel. Meglepően sok embernek akkor jön össze a baba, amikor pont nem is próbálkoztak annyira, nagyon el voltak foglalva valami mással, már szinte elegedte az egész témát. Egészséges vagy, gondolj erre, szeretkezzetek és élvezzétek ki az utolsó hónapokat kettesben. :)

És ha késik, pedig nem szokott, akkor csinálhatsz akár egy tesztet is. Én nagyon fogok szurkolni nektek és várom az eredményt, ha megírod. :)

2021. nov. 24. 18:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon rá voltam görcsölve, most már elengedtem a dolgot :) Megírom majd, most még várok jövő hétig, ma vagyok a 28. napomon, ilyenkor azért már meg szokott jönni, de mivel nem pontos késhet pár napot simán.
2021. nov. 25. 08:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Helyes, ne izgulj, minden rendben lesz! Szurkolok! :)
2021. nov. 25. 18:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon kedves vagy🤗
2021. nov. 25. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!