Sikertelen lombikok után inszemináció?
11-es Nagyon igaz amit írsz.Kérdező az inszeminációnak nem sok értelme szerintem de olvastam már olyat is hogy két lombik között kipróbáltak egy inszemet és siker lett a vége de ez olyan ritka mint a fehér holló.
Brno-t ajánlanám én is mert ott 5.napig elmennek az embrió kultivációval-tudom írtad hogy nálatok is 5 naposak voltak-és meg is vizsgálják az embriót mielőtt beültetik tehát abban biztos lehetsz hogy "hibátlan" embriót kapsz vissza ami nyilván növeli a siker esélyét vagy lehet valami újabb vizsgálat is volna ami segíthetne.Ami jó még ott hogy donor ivarsejtekkel is dolgoznak ha kell.Nektek nyilván nem kell mert fiatal vagy még de akinek kell annak van rá lehetősége probléma nélkül.Nem biztos a siker úgy sem ha megvizsgálják előtte az embriót de azért 50-60°%-os sikerráták vannak ezeken a helyeken míg itt 30-36% ami azért érdekes különbség.Mi is váltunk ha nem sikerül
A Reprofit Brno oldalán ott van
Az Unica Klinika oldalán is ott van és még lehetne sorolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!