Sikertelen lombikok után inszemináció?

Figyelt kérdés
Próbálkozott valaki újra inszeminácóval lombik után? Úgy néz ki az 5.lombikunk se sikerült, és felmerült az ötlet, hogy van-e értelme vajon. Kevesebb a gyógyszer, így a szervezet hátha jobban tud pihenni. Én nem nagyon látom értelmét (férjem mondogatja ezt, hogy megpróbálni meglehet), mert lombiknál ugyebár már embriót ültetnek be. Inszeminációnál meg még kevesebb az esély. Persze olcsóbb az inszemináció a lombiknál, csak nem tudom mennyi értelme van

2021. okt. 13. 09:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mèg annyi, mi is a Kaàliba jàrunk, de ha a következő sem fog sikerülni, intèzmènyt vàltunk. Kedves mindenki, nagy szaktudàssal rendelkeznek az orvosok, viszont annyira túlterheltek, sietnek, nem èrezzük azt, hogy 100%-ban figyelnek rànk, csak hogy 1 pàr vagyunk a sok közül ès haladjunk.
2021. okt. 14. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:

11-es Nagyon igaz amit írsz.Kérdező az inszeminációnak nem sok értelme szerintem de olvastam már olyat is hogy két lombik között kipróbáltak egy inszemet és siker lett a vége de ez olyan ritka mint a fehér holló.

Brno-t ajánlanám én is mert ott 5.napig elmennek az embrió kultivációval-tudom írtad hogy nálatok is 5 naposak voltak-és meg is vizsgálják az embriót mielőtt beültetik tehát abban biztos lehetsz hogy "hibátlan" embriót kapsz vissza ami nyilván növeli a siker esélyét vagy lehet valami újabb vizsgálat is volna ami segíthetne.Ami jó még ott hogy donor ivarsejtekkel is dolgoznak ha kell.Nektek nyilván nem kell mert fiatal vagy még de akinek kell annak van rá lehetősége probléma nélkül.Nem biztos a siker úgy sem ha megvizsgálják előtte az embriót de azért 50-60°%-os sikerráták vannak ezeken a helyeken míg itt 30-36% ami azért érdekes különbség.Mi is váltunk ha nem sikerül

2021. okt. 18. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
12: bocs, de hol lehet ezt a statisztikai adatot fellelni, hogy Brnonak 50-60%-os a sikerességi rátája?
2021. okt. 18. 19:46
 14/15 anonim ***** válasza:

A Reprofit Brno oldalán ott van

Az Unica Klinika oldalán is ott van és még lehetne sorolni

2021. okt. 18. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm, megtaláltam :)
2021. okt. 18. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!