Voltatok már olyan helyzetben hogy hiába próbálkoztak a babával sehogy nem jött össze ? Én a párommal már lassan 1,5 éve próbálkozunk egyáltalán nem védekezünk de nem jön össze a picur 😭😢
Mennyi idősek vagytok?
Stresszesek a hétköznapok?
Ciklusod rendben van?
Nézed a peteérésedet?
Van krónikus betegséged?
35 év alatt 1 év után lehet/tanácsos felkeresni kivizsgálás céljából meddőségi rendelést. Ha az alap nőgyógyászati dolgaid rendben vannak, akkor is érdemes hormonokat nézni vérből, illetve a párodnak spermavizsgálatra menni.
Én 20 éves vagyok párom 23 minden rendben van a ciklusommal
Nem vagyunk streszesek
Nincs semmilyen betegségem
Voltam már nőgyógyászaton is ott is minden rendben
Akkor tovább kell menni, ahogy írtam, hormonokat nézni, a párodnak spermavizsgálat. Ha ezekkel is minden oké, jöhetnek a bonyolultabb nőgyógyászati kivizsgálások.
Keressetek egy jó szakorvost, aki segít nektek a mikéntekben.
Addig pedig próbálj nem rástresszelni a dologra. Vehetsz ovulációs teszteket, és esetleg nézheted, mikor vagy a legtermékenyebb.
A párodat is meg kellene vizsgálni, sok férfi terméketlen.
Ha egyszer "megnézett" a nőgyógyász, az nem sokat jelent, egy rendes kivizsgálás kellene hormonokkal, petefészek átjárhatósági vizsgálattal is.
Már nagyon szeretnénk hogy össze jöjjön a picur
Mi az a mióma ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!