Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 11. dpon mensi szerű görcsök?...

11. dpon mensi szerű görcsök? Akkor most meg fog jönni?

Figyelt kérdés
Hétfőre nem várom, de már most olyan furcsa mintha meg akarna jönni. Szombaton akartam tesztelni, ezek szerint engedjem el ezt a hónapot is?
2021. szept. 30. 18:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A legrövidebb ciklusomhoz képest is kellene még lennie 5 napomnak,de most véres folt volt a bugyimon, szóval nem tudom...
2021. szept. 30. 22:22
 12/14 AlexandraL22 ***** válasza:
Sziaa én is hétföre “várom”. De izgi 😍 szombaton akarok tesztelni én is mert buli és szeretném tudni hogy ihatok-e. Megjósolták (ne nevessetek ki😩😂) hogy ez a ciklus lesz AZ a ciklus de nem hiszek benne annyi negativ tesztet láttam már. 2 napja szurkált a méhem azota elmúlt csak a melleim feszülnek meg olyan fura vas íz van a számban. Tudom tudom csak a szervezetem szórakozik és valszeg megjön hétfőn. Évek óta nem teszteltem mensi elött de most kivàncsi vagyok
2021. okt. 1. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha tünet van, akkor van hcg a szervezetben, amit a teszt mutatja.
2021. okt. 1. 13:33
 14/14 AlexandraL22 ***** válasza:
Na mi ujság kèrdezö?
2021. okt. 4. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!