Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért fáj, ha eddig nem fájt?

Miért fáj, ha eddig nem fájt?

Figyelt kérdés

Pcos-em van, de eddig nem volt komolyabban kezelve. Pár hónapja hármas kezelést folytatok, és sajnos olyan kellemetlen tüneteim lettek két ciklus között is meg menzesz előtt is ami eddig nem volt (eddig nem jött meg magától, mostmár jelentkezik magától vérzés).

Alhasi fájdalmak, petefészek szúrások, derékfájdalom. Nagyon elkeserítő :(

2021. szept. 21. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Van, hogy egy nő életében nem egyforma a menzesz. Vannak szakaszok, amikor fájdalmasabb, vagy épp semmi sem történik látszólag a vérzésen kívül. Attól függ mennyire stresszelsz az adott időszakban, vagy hogy hogyan táplálkozol, mennyit mozogsz. Ugyan nincs Pcos-em, de vannak pcos-s ismerőseim, barátnőim, akik arról számolnak be, hogy stresszes időszakban sokkal fájdalmasabb a menzeszük, mint egyébként. Akik közülük elkezdtek sportolni, nemhogy a fájalom megszűnt, hanem a pcos is, volt, aki teherbe is esett. Egészséges étkezés, mozgás rengeteget nyom a latba, talán többet is, mint a gyógyszerek. Az Aviva torna nagyon jó az erős görcsökre, csak ajánlani tudom, én is csináltam, fájdalmas menzesz miatt. Diéta, mozgás, diéta, mozgás!!
2021. szept. 21. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
A pcos cisztáid tisztulnak és próbálkozik a szervezeted. Ez jó.
2021. szept. 21. 18:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Engem aggaszt az a sok fájdalom. És csak menzesz előtt hanem kb bármikor két ciklus között. Puffadok is nagyon :(
2021. szept. 21. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
37%
Ez normális ne aggodj! Majd szépen ritkulnak ezek a fájdalmak. Ugyanez volt nekem is. 2 evig nem ovulaltam utana szörnyü volt. Arra emlékszem h mindkét gyerkőc abban a ciklusban jott ossze amikor nem fajt
2021. szept. 22. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!