2 csepp anyatej befolyásolja a teherbeesési esélyeit?
Sziasztok! 9 hónapja nem szoptatok, nyomásra 1-2 csepp anyatej jön ki. Nőgyógyászom szerint már szült nőknek normális lehet, 1 évig belefér. Elhittem neki.
De most elbizonytalanodtam. 7 hónapja próbálkozunk kistesóval, sikertelenül. Eltűnödtem, hogy esetleg annyira magas a prolaktin szintem, hogy emiatt nem esek teherbe. Az első 2 gyerekem hamar megfogant. Egyébként pontosak a ciklusaim, érzem a peteérést, nem pecsételek, nem barnázok.
A kérdésem az lenne, hogy volt valaki, aki 2 csepp anyatej mellett teherbe tudott esni gond nélkül? Vagy érdemes lenne tejapasztó gyógyszert kérnem? Vagy vizsgáltassam ki magam, megnézetni a prolaktin szintemet? Sajnos a nődokim ragaszkodik ahhoz, hogy teljesen normális ez. El fogok menni másikhoz, de október elejére kaptam időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!