Befolyásolja az anyatej minőségét a táplálkozás?
Kislányom 5 hónapos, csak anyatejet kap. A kérdés elgondolkodtatott es gondolom igen a válasz, hiszen nem véletlen nem szabad alkoholt inni szoptatáskor es dohányozni.
Sajnos ez azonban megijeszt és haragszom magamra, hogy nem gondolkodtam előbb, mert rendkívül helytelenül táplálkoztam az elmúlt 5 hónapban. Most aggódom, nem lett volna e jobb, ha elkezdem a hozza taplalast, nem okozott e ez hiány betegséget a babamnak.
Terhességem alatt szénhidrát diétát kellett tartanom. Szülés után élveztem, hogy ehetek es emiatt meg a depresszió miatt állandóan csokikat, nutellat, pizzát.....stb sok sz@rt tömtem, tömök magamba. Konkrétan semmi gyümölcsöt nem ettem öt hónapja. Szerintetek baj? Kezdjem el hozzataplalni?
;( köszi előre is a véleményeket
A gyerek leszívja, ami neki kell, szóval először nálad fog kialakulni valami hiánybetegség, ha egyáltalán.
Ilyenkor sokan a szoptatás alatt is szedik tovább a terhesvitamint pl.
Mellesleg, a tejtermeléshez nagyon is fontos a sok szénhidrát, ilyenkor megbocsátható ha sok sütit, pizzát, stb ettél, s valószínűleg kívántad is.
(de: a depressziót viszont kifejezetten "táplálja" a cukor, attól csak rosszabb lesz)
Köszi a válaszokat!
5 napja szedem ujra a femibiont ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!