Fagyasztott embriótranszferre készülünk, mivel tudom segíteni a beágyzódást( pihenés, mozgás, étkezési tanácsok)?
Figyelt kérdés
3 napos 2 embriót kapunk vissza, szeretnék mindent megtenni amit tudok hogy sikerüljön. Szeretnék sok sikertörténetet olvasni. 😊2021. aug. 21. 22:10
1/7 anonim válasza:
Az ember azt várná, hogy ilyen rohadtul drága programért cserébe elmondják az egyéb segítő tudnivalókat is...
2/7 anonim válasza:
Semmivel, ha rendben van a hormon szinted, megfelelően vastag a nyálkahártya, akkor testileg mindent megtettél.
3/7 anonim válasza:
Szia nekem 3 dik sikerült és nekem dr úr alkalmazta embrió ragasztot. Azt nem mondanám hogy pihentem mert boltba dolgozok első 2 vel joban oda figyeltem és nem sikerült
4/7 anonim válasza:
Sajnos nincs tuti módszer.
Aznap pihenés, utána kímélő életmód. Gondolom az E vitamint szeded, erre kérdezz rá, hogy menjen-e tovább (milyen a nyálkahártyád). Kerüld a káros dolgokat, a stresszt, ne agyalj folyton ezen. Fogyassz sok fehérjét és vizet. Ezek általános tanácsok, de főleg az embriókon múlik a dolog.
Sok sikert🍀🍀
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsaid, pénteken voltam a dokinál akkor 8.5mm volt a nyálkahártyám, kedden lesz a beültetés.
2021. aug. 22. 06:27
6/7 anonim válasza:
Milyen eredménnyel zárult a beültetés kedves kérdező?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem sikerült.
2022. nov. 21. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!