Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 33 évesen fél év sikertelen...

33 évesen fél év sikertelen próbálkozás után mikor kezdjek el aggódni?

Figyelt kérdés
Január vége óta nem szedem a fogamzásgátlót, de különösebben nem figyeltem az ovut, 2-3 naponta együtt vagyunk,szedtem vitaminokat,méhpempő kúrát, előtte 32-34 napos ciklusaim voltak,méhpempő után ilyen 25-26 napos ciklusaim vannak és nagyon minimális a vérzésem. Most elkezdek egy Premens+inozitol kúrát,hátha segít. Márciusban voltam nődokinál általános vizsgálaton,ő azt mondta 1 évig ha nem jön a baba menjek vissza.
2021. aug. 10. 15:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10es akkor teszttel figyelted a peteérést? És 9 hónap múlva állt helyre minden?
2021. aug. 12. 10:03
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Nem használtam akkor még Lh tesztet, csak az ébredési hőmet néztem. 2-3 hónap alatt beállt szépen a ciklusom, nem volt vele gond, csak én gondoltam, hogy szükséges lesz több idő hozzá. De mivel kellettek még dolgozós hónapok a gyed-hez, így kivártuk az eredetileg tervezett időt. De a ciklusom miatt lehetett volna akár előbb is.
2021. aug. 12. 10:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia. Én ugyan "csak" 30 vagyok de fél év után a dokim kért nekem hormonális vizsgálatot. Most fogok majd menni. 3.és 21.napi vérvétel ez. Ebből kiderül van e peteérésem és progeszteron szintem megfelelő e. Meg gondolom még sok minden más is de nem vagyok orvos 😁 ha nálam minden érték rendben lesz a párom akkor megy spermiogramra. Oda sztem inkább elmegyünk fizetősre 15ezer Ft körül van akkor nem kell várni. Az én vérvételem is 26-30ezer közt lenne de TB alapon megyek így h a doki kérte. Ovu teszteltem is elvileg van peteeresem meg érezni is szoktam de így lesz biztos. Hőmet is elkezdtem mérni de már ovu után. De mensi előtt nekem szépen leesett a hőm aznap reggel
2021. aug. 15. 11:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Én inkább elmennék magánba meddősségi kivizsgálásra. Sajnos nekünk több mint 2 éve nem jön a baba, nem mentem el kivizsgálásra mert igyekeztünk nem rá görcsölni, majd érkezik alapon :). Aztán már aggódni kezdtünk ezért kivizsgáltattuk magunkat és sajnos nálam van egy kis gond, amit most igyekszünk kezelni, remélem sikerül :) Én azt mondom ne várj mert aztán sok idő lehet a kivizsgálás is vagy a megoldás rá ha lehet segíteni. Megbántam hogy nem előbb mentünk kivizsgálásra.
2021. aug. 18. 00:26
 15/17 A kérdező kommentje:
14es mindenképp ha idén nem jön össze elmegyünk,de azért azt se akarom hogy parából többszázezreket költünk kivizsgálásokra aztán kiderül hogy nem volt semmi gond
2021. aug. 18. 06:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha kiderül egy inzulinrezisztencia mondjuk, akkor egy év is lehet mire az rendbe jön. Nem kell mindjárt meddőségi kivizsgálás, de azért egy hormon panel nem ártana.
2021. aug. 25. 15:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Hormon panelre elmegyek ősszel ha addig semmi
2021. aug. 25. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!