Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit csináljak a feleségemmel...

Mit csináljak a feleségemmel hogy ne sírjon? És jobb kedve legyen?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk de még nem lehet neki mert van egy betegsége gyógyszert kell szednie. Még kb fél év vagy 1 évet kell várni.

Szoktak ide járni a testvéreék nekik van baba és ha ők elmennek mindig sír hogy neki is kell. Hiába mondom neki hogy majd lesz nekünk is nem nyugszik meg. Mindig szomorú, nem akar beszélgetni hétvégén voltunk szülinapon egy ismerősnel és alig beszélt tőlem kérdezték hogy mi baja.

2021. júl. 27. 18:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
78%

De milyenek vagytok...

létezik olyan, hogy depresszió... és nem csak hisztis 12 éveseknél...

Én is szakembert javasolnék, valószínűleg durva lelki válságon megy keresztül a feleséged és szerintem szuper h te foglalkozol vele, és nem vagy egy érzelmi 0 mint itt páran..

Pazichológus tudna segíteni, hogy feloldja a depresszióját.

2021. júl. 27. 22:05
 12/33 anonim ***** válasza:
41%
Most hirtelen egy CsillagKuckó nevű csoport jutott eszembe. Még a rádióban hallottam erről, ahol a hasonló cipőben járó nők kibeszélhetik és feloldhatják ezt a problémát. Azt nem tudom milyen anyagiakkal jár, de hátha segít.
2021. júl. 28. 01:38
 13/33 anonim ***** válasza:
42%
Vegyél neki egy kölyökkutyát :)
2021. júl. 28. 06:27
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

#13 ha van rá kapacitás és szeretne is, a kiskutya nem akkora butaság!

Nekem volt egy elment embrióm, az iszonyúan megviselt (még akkor is, hogy akkor még nem volt ideális a helyzet és végülis jó volt h így alakult), és én vettem is egy kiskutyát és nekem az segített h rá fordítottam az energiáimat (komolyan kell nevelni egy kutyust is)

2021. júl. 28. 07:14
 15/33 anonim ***** válasza:
67%
13as vagyok,azért írtam :) Mi is babatervezésben vagyunk,nemrég vettünk egy kiskutyát és teljesen olyan mintha gyereket nevelnél😄 Néha kiakaszt,de imádom😁 Anyukám pedig szinte unokaként tekint rá,imádja a kutyákat. És nagyon jó látni ahogy a férjem is ugyanúgy foglalkozik vele, ellátja,így tudom hogy a leendő gyermekünknek is nagyon jó apukája lesz :)
2021. júl. 28. 07:54
 16/33 A kérdező kommentje:
Ő inkább cicás, kiskorában cicaja volt.
2021. júl. 28. 08:17
 17/33 A kérdező kommentje:
5# én szerveznék programokat de ő nem akar jönni.
2021. júl. 28. 08:19
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
A kisállat tényleg egy jó ötlet, ha van lehetőségetek rá :)
2021. júl. 28. 08:19
 19/33 anonim ***** válasza:
54%
Vehetsz cicát is,csak az lakásban kicsit rosszabb :)
2021. júl. 28. 08:21
 20/33 anonim ***** válasza:
0%
Azért elég naív azt hinni hogy a kutya ugyanaz a kategória és ha a férjed foglalkozik a kutyával jó apa lesz 🤣
2021. júl. 28. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!