Kérdezi kérdése:
Pm alulmüködéssel gyógyszeres terápiával tényleg lehetetlen teherbe esni?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérnék ☺️ épp babát tervezünk de sajnos pm alulmüködésem van, és L-thyroxint szedek rá évek óta. 🥺2021. júl. 15. 21:48
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 26.án megyek egy endós vizsgálatra vérképpel. Akkor már biztosak leszünk benne, hogy hogy állunk. ☺️
2021. júl. 17. 16:23
12/13 anonim válasza:
Az 5ös válaszolótól kérdezném. Letrox mennyi idő után hatot? Sikerült e fogyni és nem volt e feszült ideges a pm alulmukodes miatt? Én hiába diétázom nem tudok fogyni a pm alulm. miatt. De ezt sok helyes olvasom, hogy nehéz fogyni. Nekem a letrox levitte, majd újra felment, eléeggé szomorú vagyok...
13/13 anonim válasza:
Én 9.7 tsh mellett diétával fogytam.
Mire kiderült a pm alulműködés fél év alatt fogytam 10 kilót. Utána ugyanazzal a diétával és mozgással még 20-t 1.5 év alatt.
A hormonpótlás nem csodaszer. Szerintem valami diétahibád van. Kcalt számolsz? Vagy hogy diétázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!