Lehetetlen de mégis csak terhes lehetek...?!
Lényeg:
Febr. 7.én bennem ment el.
Pontos a mensim szinte mindig így a naptárkám szerint 13.-án kellett lennie az ovunak. DE már akkor feltűnt, hogy kezd egyre több szintelen nyákom lenni a rá következő napokban: 16-17-18.án tapasztaltam a legtöbbet.
A poén: 17.e szerdán belázasodtam és kiderült, hogy koronás vagyok🙄. Lényegébe azon a hétfőn éreztem már, hogy gyenge vagyok.. m1. Koronás lettem. 27.e óta várom, hogy jöjjön... tegnap és ma halovány barnázásom van amit nem tudok eldönteni: mensi jele vagy beágyazódás?!
Kérdésem: létezik, hogy 7.ei együtt létünk megfogant vagy a covid miatt a mensi rendje is felborult és késik?!
26/n szal nem para a baba csak hipochonder vagyok🤡
Nem hiszem hogy a 7-ei együttlétből baba lett
A betegség nyúlhatott bele a menzeszedbe nagyon valószínű
Meg fog jönni,várd ki
Terhességi teszt beszerzése fontos és úgy biztosra is mehetsz.Megkérsz vkit hogy vegye meg neked és ennyi
Karanténba vagyok... jövő héten tudok venni tesztet. De amúgy igen tudom mi az 🙃
Igen a covid miatt tartok, hogy ennyire belenyúlt volna a vírus a ciklusba?! Továbbá ha terhes lennék újabb para, hogy árt e a magzatnak.
Köszönöm!
Inkább a covidra irányult volna a kérdésem csak, hogy voltunk együtt igaz, hogy ciklus elején ezért írtam a terhesség esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!