Lehetetlen de mégis csak terhes lehetek...?!
Lényeg:
Febr. 7.én bennem ment el.
Pontos a mensim szinte mindig így a naptárkám szerint 13.-án kellett lennie az ovunak. DE már akkor feltűnt, hogy kezd egyre több szintelen nyákom lenni a rá következő napokban: 16-17-18.án tapasztaltam a legtöbbet.
A poén: 17.e szerdán belázasodtam és kiderült, hogy koronás vagyok🙄. Lényegébe azon a hétfőn éreztem már, hogy gyenge vagyok.. m1. Koronás lettem. 27.e óta várom, hogy jöjjön... tegnap és ma halovány barnázásom van amit nem tudok eldönteni: mensi jele vagy beágyazódás?!
Kérdésem: létezik, hogy 7.ei együtt létünk megfogant vagy a covid miatt a mensi rendje is felborult és késik?!
26/n szal nem para a baba csak hipochonder vagyok🤡
Nem a tesztre irányult a kérdésem!
Majd magam megveszem, amint vége a karanténomnak.
Semmi! Mire tesztet vettem volna megjött, 5 napot késett🙄
Írtam, hogy hipochonder vagyok😅
Ha nem lettem volna koronás nem parázok ennyire mert nem lett volna probléma a gyerek, de így, hogy elkaptam és még “esély” volt rá, hogy terhes lehetek így megijedtem mert nem szerettem volna, hogy kárt okozzon a gyerekben. (Az már lényegtelen, hogy ígyis úgyis okozott bennem maradandót a vírus)
Lényegébe sajnos a női ciklusba is képes belenyúlni a fránya vírus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!