Mit tehetnék hogy végre teherbe essek?
Sok nődokinál már, 1 UH meg rákszűrés rendbenléte azt jelenti, minden rendben.
Miközben még csomó vizsgálat hátralenne. Csak őszintén? Sz.rnak bele. Nem egy dokinál jártam már, van tapasztalatom sajnos.
Meddőségi szakrendelés a megoldás.
Mindenkepo nezess 3. Es 21 napi hormont abbol kiderul hogy van e peteeres. Azon kivul ami meg fontos es befolyasolja pajzsmirigy, (TSH t3 t4) prolaktin, AMH D vitamin.
Parodnal soermium vizsgalat. Meddosegibe megjaosz minden beutalot es ingyenes. Amugy neg minden fizetős.
Nekem is azt mondták, hogy minden rendben , aztán kiderült hogy endometriózisom van, kezdődő hashimotóm (holott 50 kiló vagyok, magas pulzussal szóval kb semmi sem utalt rá) és végül rögtön lombikra tanácsoltak bennünket...( nálunk 2 éve nem jön a baba)
Én amúgy elkezdtem aviva tornázni, odafigyelek a táplálkozásomra , voltam családállításon aztán ennyi.
Engem nem érdekel , hogy mit mondott a doki.
Nincs betegségtudatom és biztos vagyok benne, hogy ha össze kell jönnie annak a babának , akkor természetesen úton is össze fog jönni...
annyi hogy nekünk lehet , hogy kicsit többet kell rá várnunk.
Amúgy én 35 vagyok, párom 31.
Nem hőmérőzünk, nem ovu tesztelünk, együtt vagyunk amikor jól esik.
Párom anyukája folyton a lombikkal jön, hogy szerinte már túl öreg vagyok a természetes teherbeeséshez, de én meg nem vagyok hajlandó tönkretenni az egészségem a lombikkezelések által.
Szerinte akkor nem akarjuk eléggé...
hát őszintén....tényleg nem...
ennyire nem...
le a kalappal minden nő előtt, aki végigcsinálja és bevállalja a lombikot, azért hogy babájuk legyen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!