Sztk-s alapon is lelkiismeretesen kivizsgálnak, ha nem jön a baba vagy érdemesebb ezzel magánorvoshoz fordulni?
Mennyi idő után kezdik el a vizsgálatokat? És mik a folyamatok?
Gyógyszer abbahagyása után ez volt a 6.próbalkozós hónapunk. Tudom, hogy még kevés idő telt el, de minden hónapban most már egyre jobban elkeseredek, hogy megint nem sikerült. Ebben a ciklusban szeretnék megprobalkozni az ovu tesztel...
Köszönöm szépen a válaszokat
Bocs, elírtam, nem privatizálni, hanem pont, hogy államosítani akarják a magánklinikákat.
😅
Fél év után nem fognak tudni kivizsgálni, a tb sem engedi pl az STD panelt. Magán úton pedig csak a női hormonpanel 60-70ezer ft, terhelés 10-12ezer.
Ellátnak tanáccsal és fél év múlva kontroll, akkor már elindulhat a kivizsgálás.
Én is voltam fél év után, ugyan csak rákszűrés miatt, akkor mondták hogy még nem llehet mást ha megcsinálják akkor ki kell fizetnie mert a tb 1 év sikertelenség után vállalja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!