Meddőség... Ti hogyan élitek meg? Mennyire hat ki az életetekre ez a helyzet?
Egyik barátnömnek évente kétszer volt mensije.. full meddőnek nyilvánították.. peteérés hiánya miatt. Erre 35 évesen spontán teherbeesett,6 hónaposan vette észre,hogy valami van,de azt hitte daganatos..Azóta 2 éves a kislánya! :)
Nekem 5 év sikertelen próbálkozás,a férjemnek nem volt mozgó spermája full meddőnek mondták. 2 év vitamin szedése után 30millió mozgója lett,nálam pcos. 3 sikertelen inszemináció és egy sikeres lombik jelenleg! :)
Nem szabad feladni!!! :) Kitartás! :)
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok. Történetem roviden: 2020 áprilisában elsőre osszejott a baba, de sajnos a 90. Napon műtéti befejezés vokt elhalt magzat miatt. Azota 13. Hónapja próbálkozunk de semmi... Ciklusom a műtét óta megváltozott, mensi elott 5-7 nappal enyhe barna folyasom van. Erre kaptam progeszteron kúpot. Meddisegibe májusban voltunk, hogy a férjemet is megvizsgaljak. Mindkettőnknek tökéletes lett a laborja, de a baba azota sem jött. Ma teszteltem újra negativat és amint megjon, hívom a meddogsegit és megcsinaltatom a ciklus elején az ultrahangos atjarhatosagi vizsgálatot. Nagyon félek tőle, de talán ott van a baj. Teljesen el vagyok már keseredve, és eldontottem, hogy ez nem fog menni magától. Férjem 41 éves, én 29. Nem szeretnék időt pazarolni, ha lehetne egy hónapot sem😔 mindig csak arra gondolok, hogy milyen jó lett volna, ha az a baba velünk marad😔
Van azóta bármi változás veletek? Sikerült valakinél a baba?😊
Kedves kérdező,
Legalabb van egy válasz a kérdésre, ha a parodnal találtak valamit. Szerintem tudni az okát a sikertelensegnek jobb, mert azon lehet változtatni 😊 októberben újult erővel 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!