Méhen kívüli terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
12.dpon vagyok inszem után. A tesztek egyértelműen pozitívak, de olvastam hogy a korai pozi teszt lehet a méhen kívüli jele, illetve kis tompa fájdalom van a köldök alatt jobbra,ahol a tüszőm volt. Aggódom 😞 dokihoz csak 2 nap múlva jutok el2021. jún. 11. 18:31
11/22 anonim válasza:
Elhiszem hogy félsz.Nagyon sajnálom de lehet hogy minden rendben lesz.Az elején a barnázás is előfordul.Másnak is volt és mégis megmaradt a baba.
Hétfő is lehet még korai uh-ra de hátha már fog valami látszódni bár 4.hétnél előbb nemigen mutat semmit sem az uh de a 6-7.hét a tuti.
Sok szerencsét hétfőre!Nincs még veszve semmi sem.Hcg vérvételt miért nem csinált az orvos?Nem értem.
12/22 A kérdező kommentje:
Ügyeleten nem foglalkoztak velem, magànba mentem péntek délután. Ott meg azt mondták hogy majd hétfőn csinálnak vérvételt meddőségibe. De nem tudom hogy számít e, azóta is tesztelek, és egyre erősebbek a csikjam...
2021. jún. 19. 21:08
13/22 anonim válasza:
Mi lett veled kérdező? Remélem minden rendben volt <3
14/22 A kérdező kommentje:
4 hetes vagyok, petezsak szikholyaggal látszik, barnazas elmúlt ☺️ hétfőn lesz szivhang is 😍 ennek ellenére rettegve járok pisilni nehogy baj legyen 😞
2021. jún. 24. 08:14
16/22 anonim válasza:
Nagyon gratulálunk és a továbbiakban is csak minden jót kívánunk!(13-as) <3
18/22 anonim válasza:
A kérdésedre reflektàlva: én is így értelmeztem a méhen kívüli terhesség leírását. De szerintem rosszul fogalmaztàk meg. Be is paràztam, mert 1 hete lett volna a nemvárt, de helyette pozitív teszt lett.😇 Egy hèt múlva megyek csak dokihoz.
19/22 A kérdező kommentje:
Ma vagyok 10 hetes. Kétszer barnáztam, a 4. És a 8. Héten. Mindig mentem egyből dokihoz, aki azt mondta hogy a mensire emlékszik a szervezet, a babóval minden rendben. Persze rettegve megyek pisilni mindig. Nem így képzeltem a terhességem, de próbálom élvezni is. Holnap megyek újabb uhra, utána még két hét múlva. Védőnő szerint nyugodtan menjek két hetente ha engem megnYugtat. Nagyon várom a februárt ☺️
2021. júl. 26. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!