Most terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Két éve pròbálkozunk a babával de nem jön össze. Elkezdtük a kivizsgálásokat voltam hormon vérvételen tegnap pedig a 21.ik napon megnézték a progeszteron éd az ösztradiol szintet.
A nőgyògyászomhoz július végére kaptam időpontot mert nyaralni van ezért nem tudok kihez segítségül fordulni.
Lényeg a lényeg sok minden felvan sorolva amit nem értek.
Köztük ez a mondat amin megakadt a szemem:
-Terhesség I.trimeszter: 35.68-286.20nmol/L
Nem értem miért van ez oda írva. Valaki segítene mert már tűkön ülök
2021. jún. 10. 15:30
21/49 A kérdező kommentje:
Minden hònapba így szokott lenni így félidőbe :(
2021. jún. 10. 16:05
22/49 A kérdező kommentje:
Szerintetek mi lehet a baj? :(
2021. jún. 10. 16:07
23/49 anonim válasza:
Az is lehet, hogy van valami kis peteérésed, csak utána a sárgatest nem képes elég progeszteront termelni. Ezt a részét már nem tudom pontosan, hogy van. Csak azt, hogy a feltételezett peteérés után jó gyorsan emelkedik a progeszteron, kb 7 nappal utána éri el nagyjából a csúcsot, a ciklus végén meg lecsökken. Saját példám, nekem később van az ovum, hiába 28 napos a ciklusom, a 16-17. nap ovulálok, de a 19.napon már 16 nmol korül van a progeszteronom. Tehát gyorsan emelkedni kezd ovu után. Azért feltételezem, hogy neked mostanában nem volt ovud. Az okát nem tudom, de hátha könnyű lesz segíteni rajta. Ezt bízd az orvosra.
24/49 A kérdező kommentje:
Akkor az is lehetséges hogy még majd ezután lesz peteérésem és azért ilyen alacsony a progeszteron?
2021. jún. 10. 16:24
25/49 anonim válasza:
Nem tudom, ehhez kéne tudni az LH szintet is. Meg ha még ez után is lesz, akkor is túl rövid a luteális fázisod.
26/49 A kérdező kommentje:
Az mit jelent? Jaj istenem úgy elkeseredtem :(
2021. jún. 10. 16:31
27/49 anonim válasza:
Peteérésed sem volt. TSH-d magas. Ilyen értékre én gyógyszert kaptam, mert teherbeeséshez 2 alatt kéne lennie.
28/49 A kérdező kommentje:
Tsh magas? :O normál tartományba van
2021. jún. 10. 16:39
29/49 A kérdező kommentje:
Tsh: 2,880 és 4,780-ig jò
2021. jún. 10. 16:40
30/49 anonim válasza:
De teherbeeséshez 2 alatt ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!