Ilona4 kérdése:
5hetes terhes vagyok❤️ 2 pozitív tesztel.Viszont 7 éve műtöttek bal oldali petefészek cisztával és az elmúlt 2 napba szúrják nyilal a bal oldalam.Esetleg volt e már másnak is ehet hasonló?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 14:27
1/5 anonim válasza:
Ennek a műtétnek mi a köze a nyilallásokhoz?Nem értem.7 éve volt...A terhesség elején ez normális és később is mivelhogy rendeződik át a tested a baba miatt
2/5 anonim válasza:
Szia
Azt mondják a sárgatest hormon termelődik,hogy fentartsa a terhességet, nekem a jobb oldali szurkál 7hetes vagyok.
3/5 anonim válasza:
Nekem is szúrkál, szintén a 7.héten járok.
4/5 anonim válasza:
Ja még annyi hogy akkor érdemes ijedezni ha hirtelen elkezdessz vérezni.Az nem jó a nyilallás no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!