Túlsúllyal melyik meddőségi intézetet/orvost ajánljátok?
Jelentős túlsúllyal ki/hol nem azzal kezd, hogy előbb le kéne fogyni?
Tudom, igazuk van, le kéne. Azonban ezzel 25 éve küszködök, kezelt alapbetegségek mellett is nehezen megy, nem szeretnék tovább várni.
Lehet fizetős is.
10-es vagyok: kezelés alatt minimum dietetikus által összeállított étrendet és sportot értem.
A kérdező évek óta nem tud fogyni, szóval ott valamit nem jól csinál.
Így már értem. Igen, igazad van, valami a módszerével lehet rossz.
Szakember nélkül nem fog menni.
Kedvesek! Nem az egészségügyi állapotomaz szeretném itt megvitatni, erre vannak megfelelő orvosaim. A konkrét kérdésre szeretnék választ kapni.
Ha ettől nyugpdtabb a lelketek, vannak alapbetegségeim amelyeket kezelünk. Ugyanígy van már gyermekem is. A secunder meddőség oka ismeretlen.
Róbert Károly Magánkórház, Dr T. (csak így írom, mert volt már ejnye konkrét név miatt, ha rákeresel neten, szerintem kitalálod, hogy kicsoda).
Nagyon alapos, mindig mindent elmond, óvatosan kezeli az embert, nem ír egyből ló adag gyógyszereket. Nagyon jó orvos, csak ajánlani tudom! Nekem túlsúllyal mondta, hogy nem a súlyom a baj, hanem az IRem. Az viszonylag jól áll, hiába nem vagyok 60 kiló, belekezdünk a lombikba (a férjemmel is vannak gondok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!