Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan működik a Kaáli Intézet...

Hogyan működik a Kaáli Intézetben a kivizsgálás? (Szeged)

Figyelt kérdés

3 év próbálkozásból 2 év alatt 3 habituális vetélés (ebből 1 vetélés, 1 vetélés+missed ab és 1 missed ab) után szeretném magamat/magunkat teljeskörűen kivizsgáltatni (20-as éveink legvégén járunk, mindketten gyermektelenek). Ezzel kapcsolatban szeretnék a Kaáli Intézethez fordulni. Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, leírná, hogyan működik? Csak bejelentkezek telefonon az első konzultációra vagy ehhez esetleg szükséges beutaló a klinikáról? Gondolom, érdemes vinni a korábbi leleteimet és vizsgálati eredményeimet. Úgy tudom, hogy egy éve ingyenesek az állami kézbe kerülő meddőségi klinikán történő kezelések (tudtommal a szegedi Kaáli is állami lett). Ez magában foglalja a konzultációkat, vizsgálatokat és a szükséges kezeléseket is? Vagy csak maguk a kezelések ingyenesek, és a konzultációkra, vizsgálatokra az oldalon feltüntetett árak érvényesek, vagy ezek csak az 5. sikertelen kezelés után lépnek életbe?

Körülbelül mennyi időt kell most várni, hogy elkezdődhessen az egész kivizsgálás (van-e most várólista), illetve utána kb mennyi idő (nyilván tudom, hogy a vizsgálatok számától is függ), míg eljut egy pár a konkrét kezelésig?

Elnézést a sok kérdés miatt, de tájékozatlan vagyok ezzel kapcsolatban, és úgy érzem sem a klinikai szakrendeléseken, sem a különféle magánrendeléseken nem jutunk egyről a kettőre (az alapvető vizsgálatok értékei nem mutattak nálam jelentős eltérést), fiatal(abb) korunk végett nem veszik komolyan a problémát.

Előre is köszönöm, ha válaszoltok, és kicsit segítetek tisztábban látni, hogy elinduljunk ezen az úton. Minden apró információt szívesen veszek! :)

2021. máj. 26. 09:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Érdekes a történet amit leírtál.Nem is gondoltam hogy ilyenek is megtörténnek ott.Nekem nem volt problémám olyan számottevő ott hanem csak annyi hogy általában sokat kell várni mert tele van az orvosom határidő naplója mindig és látom is.Nem mindig vannak sokan de azért elég gyakori.

Ha nem vagyok túl indiszkrét megmondanád esetleg hogy melyik orvos volt veled ilyen?Privátban is megírhatod ha ide inkább nem írnád ki.Csak kíváncsi vagyok mert akik vannak nem gondolnám hogy így is tudnak viselkedni.Sajnálom hogy ennyi időd elment a semmire 10-es

2021. jún. 28. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Ja bocsánat most olvastam hogy doktornő és az egy van,aha.

Én férfihez járok nem a hölgyhöz

2021. jún. 28. 13:42
 13/13 anonim válasza:
100%

Nekem rossz élményeim vannak a szegedi kaálival kapcsolatban.A megbeszélt időpont után 2 órával kerültem sorra.Maga a vizsgálat, konzultáció 10 perc sem volt.Futószalag.Kérdésemre,hogy progeszteront és tesztoszteront hogyhogy nem néztek (ciklus 3. napján vett vérből) vagy netán várjuk még az eredményét...a válaszuk ez volt:

PROGESZTERON???Ők azt nem szokták nézni...(!)

TESZTOSZTERON????aZT NŐKNÉL NEM SZOKTÁK NÉZNI.

éN SENKINEK SEM AJÁNLOM.

Azt is homály fedi,hogy voltak e és mekkora érett tüszők, amikor a ciklus 12. napján voltam náluk.Ez sem szerepel az ambuláns lapon. Egy gyermekre vágyó nőnek azért ezek releváns infók lennének.

2021. aug. 11. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!