Hogyan működik a Kaáli Intézetben a kivizsgálás? (Szeged)
3 év próbálkozásból 2 év alatt 3 habituális vetélés (ebből 1 vetélés, 1 vetélés+missed ab és 1 missed ab) után szeretném magamat/magunkat teljeskörűen kivizsgáltatni (20-as éveink legvégén járunk, mindketten gyermektelenek). Ezzel kapcsolatban szeretnék a Kaáli Intézethez fordulni. Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, leírná, hogyan működik? Csak bejelentkezek telefonon az első konzultációra vagy ehhez esetleg szükséges beutaló a klinikáról? Gondolom, érdemes vinni a korábbi leleteimet és vizsgálati eredményeimet. Úgy tudom, hogy egy éve ingyenesek az állami kézbe kerülő meddőségi klinikán történő kezelések (tudtommal a szegedi Kaáli is állami lett). Ez magában foglalja a konzultációkat, vizsgálatokat és a szükséges kezeléseket is? Vagy csak maguk a kezelések ingyenesek, és a konzultációkra, vizsgálatokra az oldalon feltüntetett árak érvényesek, vagy ezek csak az 5. sikertelen kezelés után lépnek életbe?
Körülbelül mennyi időt kell most várni, hogy elkezdődhessen az egész kivizsgálás (van-e most várólista), illetve utána kb mennyi idő (nyilván tudom, hogy a vizsgálatok számától is függ), míg eljut egy pár a konkrét kezelésig?
Elnézést a sok kérdés miatt, de tájékozatlan vagyok ezzel kapcsolatban, és úgy érzem sem a klinikai szakrendeléseken, sem a különféle magánrendeléseken nem jutunk egyről a kettőre (az alapvető vizsgálatok értékei nem mutattak nálam jelentős eltérést), fiatal(abb) korunk végett nem veszik komolyan a problémát.
Előre is köszönöm, ha válaszoltok, és kicsit segítetek tisztábban látni, hogy elinduljunk ezen az úton. Minden apró információt szívesen veszek! :)
Győribe járok! Kérj időpontot telefonon első konzultációra hivatkozva. Aztán oda majd minden eredményedet vigyed. Mindent elfognak mondani. Minden ingyenes. A gyógyszerek injekciók pedig pár száz forintok.
Én a győribe 5 hónapon keresztül minden áldott nap hívtam őket, annyian vannak és várnak oda.
Valami biztosan nem stimmel, ha ennyiszer vetélés volt. Ki fognak mindent vizsgálni. Mi 4 év küzdünk és sajnos a 3. évben jutottunk csak el a Kaáliig, amit bánok nagyon.
Azt egyből utána küldik. Szerintem telefonálj rájuk.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!