Ki hány embriót kapott vissza mikor sikeres lett a lombik, illetve abból mennyi tapadt meg?
2. beültetésem volt 05.14-én. Pár nap és kiderül, hogy sikerült-e.
4 éve próbálkozunk és 30 évesek vagyunk. Mi egy gyerekeket szeretnénk amióta az eszünket tudjuk. Az első stimu utáni beültetésnél 3 naposan egy embriót kértem vissza. Valamint biztos voltam benne, hogy sikerül mert nincs semmi bajunk csak a PCT teszt lett pozitív, ami ezt teljesen áthidalja. Szóval sikerülnie kell. Nem sikerült. Teljesen ki voltam. Olyan szinten vagyunk már, hogy egyikünket sem érdekel, ha ikrek lesznek, csak átélhessük a csodát. Most kettő, 5 naposat kértem vissza és bánom, hogy nem kettőt kértem vissza az elsőnél.
Ha ez sem sikerül, akkor egy db maradt fagyasztva.
Utolsó vagyok!
Köszönöm!
Gondoltam megírom, hogy sikerült ez a beültetés. :) Igaz még nem tudni, hogy ikrek-e. Kicsit bízom benne azért, hogy nem, de elég magas a HCG-m.
Gratulálok kedves utolsó!
Majd írd meg hogy ikrek lettek-e! ☺️
Szia!
Első lombiknál kettőt kaptunk vissza,s mindkettő megmaradt!😊
Sok sikert!!
12-es vagyok!
Köszönöm!
6+5 hetes vagyok és egyedül van a kis áfonya :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!