Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki hány embriót kapott vissza...

Ki hány embriót kapott vissza mikor sikeres lett a lombik, illetve abból mennyi tapadt meg?

Figyelt kérdés
Őrlődöm a nem akarok ikreket és a kicsi lesz az esély egyel között...

2021. máj. 21. 08:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kettőt kaptam vissza, de az egyik sajnos elment a 7.-8.héten. Ennyi idősen és mivel van már gyermeked bíztos egyet kérnék a helyedben. Nem, nem az orvos dönt, hanem ti. De ők úgyis javasolnak majd vmit..
2021. máj. 22. 08:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

2. beültetésem volt 05.14-én. Pár nap és kiderül, hogy sikerült-e.

4 éve próbálkozunk és 30 évesek vagyunk. Mi egy gyerekeket szeretnénk amióta az eszünket tudjuk. Az első stimu utáni beültetésnél 3 naposan egy embriót kértem vissza. Valamint biztos voltam benne, hogy sikerül mert nincs semmi bajunk csak a PCT teszt lett pozitív, ami ezt teljesen áthidalja. Szóval sikerülnie kell. Nem sikerült. Teljesen ki voltam. Olyan szinten vagyunk már, hogy egyikünket sem érdekel, ha ikrek lesznek, csak átélhessük a csodát. Most kettő, 5 naposat kértem vissza és bánom, hogy nem kettőt kértem vissza az elsőnél.

Ha ez sem sikerül, akkor egy db maradt fagyasztva.

2021. máj. 24. 21:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Drukkolok nektek utolsó!
2021. máj. 25. 11:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok!

Köszönöm!

Gondoltam megírom, hogy sikerült ez a beültetés. :) Igaz még nem tudni, hogy ikrek-e. Kicsit bízom benne azért, hogy nem, de elég magas a HCG-m.

2021. jún. 1. 12:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok kedves utolsó!

Majd írd meg hogy ikrek lettek-e! ☺️

2021. jún. 5. 13:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Első lombiknál kettőt kaptunk vissza,s mindkettő megmaradt!😊

Sok sikert!!

2021. jún. 12. 09:34
 17/20 anonim ***** válasza:

12-es vagyok!

Köszönöm!

6+5 hetes vagyok és egyedül van a kis áfonya :)

2021. jún. 14. 15:13
 18/20 A kérdező kommentje:
Én egyet kaptam vissza, fagyóba ment 5. Úgy néz ki sikeres is 😍
2021. aug. 18. 03:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon gratulálok! Boldog babavárást!!!!
2021. aug. 18. 12:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én se szerettem volna ikreket. Van egy öt éves lányom természetes úton de azóta elzáródott mind a két petevezetékem. Aki már rég szeretne gyereket annyira ki van "éhezve" egy babára hogy imátkozik hogy ikrek lenyenek! Legalábbis én. Három nap múlva megyek a két 5 napos bogyócskáimért.
2021. aug. 20. 12:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!