Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Aki volt lombikon hogy oldotta...

Aki volt lombikon hogy oldotta meg a munkahelyén?

Figyelt kérdés

1-2 hónapon belül megyek az első lombikra.Nemrég munkahelyet váltottam,elég friss a dolog így nem szeretném elmondani hogy hova készülök ha elérkezik az idő.Úgy tudom utána azért legalább egy hétig ajánlott pihenni.

Ki hogyan oldotta meg? Pl.szabit még nem tudok kivenni,főleg ha csak nagyjából tudom a lombik dátumát. Gondoltam hogy simán beteget jelentek,de azt lehet nem tudnám egy hétig vagy több mint egy hétig húzni,vagy gondoltam arra hogy valami nőgyógyászati "kis műtétet" füllentek,de ha valaki belekérdezne...nem tudnék hihető választ adni,szerencsére még nem volt semmilyen műtétem így nem vagyok jártas a témában. Köszönöm a segítő válaszokat :)

2021. máj. 17. 18:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat :)

A házi orvossal nem is lenne/lesz baj,ő amúgy is tudja hogy mi a helyzet,simán kifog írni ha arról van szó.

Nyilván nem tudom előre hogyan fogok reagálni/hogy érzem majd magam de azért biztos ami biztos alapon a beültetés után min.1 hétig szeretnék itthon lenni,azért picit félek hogy a 8-10 óra (folyamatos) állás vagy ha épp emelgetnem kell nem lenne túl jó.

7-es válaszoló:Igen lehet hogy kicsit túl "aggódom" a dolgot,de ez azért van mert egyrészt nem hazudok valami jól :D másrészt olyan helyen dolgozom ahol fix.a létszám,a beosztás tehát ha én nem megyek a kollégámnak kell mennie az én műszakomban is.Ez nem az a hely ahol vagyunk mondjuk 30-an és ha 1 ember kiesik sincs nagy baj.

Ilyen néhány emberes helyen sajnos előfordulnak ez miatt problémák.

2021. máj. 19. 17:41
 12/12 Zsutyi ***** válasza:
Én korrekt módon megmondtam, mikor legelőször mentünk lombik rá. Szerintem jobb, ha egyenes vagy mindenkivel. Nekem a kolleganőim mind normálisak, folyamatosan bíztatnak!!
2021. máj. 21. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!