Lombik? TESE- ICSI- AHA?
Sziasztok,
Fenti eljaras sorozattal lombikozott valaki?
3 napos embrio beultetes utan mikor teszteltetek eloszor?
Vegul sikerult a lombik?
Hát szerintem itt kis eséllyel fogsz találni olyat akinek a 3-as kombóbol minden volt.
Nekünk ICSI volt a férjem rossz spermiogramja miatt. AHA-t csak 3 napos embrión lehet végezni, én 5 napost kaptam vissza, így nekünk az se volt. Sajnos nem sikerült, az egyetlen 5 napos embriónk ami maradt nem volt túl jó minőségű.
Én ET+9 napon teszteltem először pozitívat, de kémiai terhesség lett.
Szerintem 3 napossal leghamarabb 10. napon érdemes elkezdeni tesztelni.
Bocsánat, az lemaradt, hogy ET+9.napon néztek nálam hcg-t (rosszullét miatt bementünk a kórházba) és akkor 66 volt. ET+12-n (azt már a meddőségiben nézték, az lett volna az eredeti) 144 volt.
Én teszttel nem vacakolnék, hanem ET 10-11 körül nézetnék magán úton hcg-t.
Oh, azt pl nem is tudtam, hogy AHA-t csak 3 naposoknal vegeznek.
Koszi az uj infot:)
TESE, hereszovetbol nyert spermium, ha jol irom:)
Igyekszem kibirni a hcg tesztig, ami elvileg a 12. napon lesz.
Viszont kivancsian olvasgatom masok eseteit, de persze tudom, hogy nincs ket ugyanolyan eset.
Koszi az eddigi valaszokat.🙂
Nálunk ICSI volt mind a 2 lombik. Az első nem sikerült, ott 2 naposan, majd a másodiknál 3 naposan kaptam vissza kettőt.
Másodiknál Et+7 napon teszteltem halvány pozitívat. Et+11 napon vérvétel is igazolta, majd 2 héttel később kiderült, hogy mindkettő megtapadt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!