ET. + 5. nap negatív teszt? Csak túl korán teszteltem?
Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 15:15
41/53 anonim válasza:
Szia!
Hcg-m 17-ről ami eleve állati kevés volt mára lecsökkent 5-re tehát nem sikerült.Beágyazódott de nem fejlődött tovább.Így jártam én.Megyünk másodikra amint lehet.Neked hogy sikerült a vérvétel?Azt már nem is mondom hogy mennyire csalódott vagyok😢Remélem neked sikerült
42/53 A kérdező kommentje:
Dettó. Negatív ennyit mondtak többet nem is kérdeztem. Nincsenek szavaim. Sajnalom hogy neked sem sikerült.
2021. máj. 18. 12:57
43/53 anonim válasza:
Látom ez a hónap ilyen fos.Több ismerősöm járt így illetve még sokkal rosszabbul is.Sírd ki magad és jöhet a második kör.Én azért annak örülök hogy legalább be tudott ágyazódni bár sokra mint az látható nem mentem vele.Sajnálom hogy így jártál!Következő hátha sikerül
44/53 A kérdező kommentje:
Én azt sem tudom hogy beágyazódott e. Tesztet nem csinaltam.Szerintem irok egy mailt nekik megkerdezem. De azt sem tudom mit kéne kérdezek?
2021. máj. 18. 13:06
45/53 anonim válasza:
Csak azt hogy mennyi volt a Hcg-d értéke.Gondolom számszerűen csak mérik és nem pozitív vagy negatív az eredmény és ennyi.Nálunk számszerűen mérik.Kérdezd meg és majd válaszolnak
46/53 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok neked a továbbiakban. Szorítok hogy a következő sikerüljön ❣️
2021. máj. 18. 15:02
47/53 anonim válasza:
Köszönöm!Én is ezt kívánom neked!💕
48/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❣️
2021. máj. 18. 20:06
49/53 A kérdező kommentje:
Sziasztok mi van veletek azóta csajok hogy vagytok? 😔
2021. jún. 4. 10:31
50/53 anonim válasza:
Szia!Semmi extra.Munka,házimunka,edzés stb...
Méhpempőt elkezdtem használni hátha segít és másodjára már siker lesz👍
Augusztusban vagy szeptemberben megyünk a következőre és bizakodunk erősen.
Te hogy vagy?Már jobb kicsit a lelki állapotod?Nekem még nem jött teljesen rendbe de azért várom már a következő próbálkozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!