Dpo 12. napján halvány pozitívat teszteltem, másnap negatív, következő nap megjött, halvány pozitívat teszteltem. Tegnap 25-ös teszt halvány pozitív. Dokim nem látott semmit, lehetek méhen kívüli terhes?
Bármi lehet. Lehet csak szellemcsíkok voltak, ha megjött. Lehet elvetéltél, lehet ciszta, lehet bármi.
De olyan érdekesek ezek a mostani dokik, egyik sem lát semmit. Miből gondolod, hogy mi beléd látunk?
Szia!
Az doki nem küldött vérvételre?
Ő mondta,hogy lehet méhenkívüli terhesség?
Erősebb a tegnapi teszt mint amit 12 dpo n teszteltél
Biztos az ovu ideje?
Nekem volt méhen kívüli terhességem, erős, határozott pozitív teszt, ugyanolyan terhes tünet, mint normál terhességnél,
(mellfeszülés, fáradtság), és enyhe, csak néha megjelenő zaccos barnázás. A petevezető szétrepedése előtt néhány nappal nagyon erős végbélfájdalom, de csak székeléskor, és enyhe görcsölések. Utána iszonyú fájdalmaim lettek, azonnal bementem a kórházba és meg is operáltak.
Köszönöm szépen a normális választ utolsónak!
Többi kérdésre a válasz!
Nem tudom erősebb e volt a teszt, mert elöször 10-es érzékenységű teszt volt, most 25-ös kaptam a patikában és egyformának látom.
De vérvételre nem küldött a doki?
Hcg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!