Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » ET. + 5. nap negatív teszt?...

ET. + 5. nap negatív teszt? Csak túl korán teszteltem?

Figyelt kérdés

2021. máj. 9. 15:15
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

11 órakor kell hívnom az orvosom és akkor mondja meg mi lett az eredményem.

Vettem megint tesztet mert nem bírtam magammal.Ez most ilyen lett:

[link]

2021. máj. 14. 10:32
 22/53 anonim ***** válasza:

Leveszik a vért és pár óra aztán már meg van az eredmény.Nekem 8 óra után vették le a vért és 11-kor kell hívnom az orvosom.Szerintem ez mindenütt így van

2021. máj. 14. 10:35
 23/53 A kérdező kommentje:
Látszik a 2 csík. Jujjj szerintem sikerült ❣️❣️
2021. máj. 14. 11:25
 24/53 anonim ***** válasza:

Nem tudtam még az orvosommal beszélni úgyhogy nem tudom mi a helyzet.Majd hív azt mondták.Nagyon várom már pffff

Tiszta ideg vagyok hogy most mi van

#21,22

2021. máj. 14. 11:45
 25/53 A kérdező kommentje:
Probalj megnyugodni tudom nehez ilyenkor de peobalj meg mindenkepp hiszen a teszteden is látszik a 2. csík úgyhogy csak jó lehet. :)
2021. máj. 14. 12:02
 26/53 A kérdező kommentje:
Amúgy te hány éves is vagy ha szabad kérdeznem és miért kellett a lombik? ❣️
2021. máj. 14. 12:03
 27/53 anonim ***** válasza:
34 vagyok és azért kellett lombik mert spontán sohasem sikerült teherbeesnem és 4 inszemináció után sem és mivel 35 alatti vagyok az orvosom javaslatára belementünk a lombik programba mert 35 alatt a legnagyobb az esély a sikerre.Nem volt amúgy spontán peteérésem és ez volt a gond és párom spermaképe sem volt tökéletes.Még mindig nem hívott a drága doktor úr pfff
2021. máj. 14. 12:06
 28/53 A kérdező kommentje:
Értem jo lesz minden bizz benne. Pfuu mondjuk amilyen stresszes vagyok enis tuti mar hivogatnam a klinikat 😆 nem mondta mikor hiv? Szorítok mindenképp. Nekunk fagyasztott beültetés volt remelem sikerult nekünk is, azota nem mertem tesztelni. Et+5 nap óta...
2021. máj. 14. 12:38
 29/53 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj csak nyugodtan.Már halványan de mutatnia kell valamit bár ez sem törvényszerű mert nem gépek vagyunk hanem emberek és különbözünk.Nem hívtam őket azóta.Nem mondták mikor fog hívni de azért ha 3 óráig nem jelentkezik én odacsörgök mert 4 órakor már zárnak és szeretném tudni mi az eredmény
2021. máj. 14. 12:58
 30/53 A kérdező kommentje:
Persze hivd oket 3 fele nyugodtan. En nagyon pesszimista tipus vagyok sajna azért beültetés ota probalok pozitívan hozzaalni de amikor teszteltem es lattam hogy negativ annyira megviselt, sirtam, ezért gondoltam majd ok megmondjak mi van ne lassak meg egy 1 csíkos tesztet. Majd ird meg mi a helyzet nagyon nagyon szorítok. En mennem kell dolgozni este 8utan fogom megnezni :)
2021. máj. 14. 13:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!