Hogy érint titeket ha a környezetetekben valaki terhes?
Persze hogy van másnak is ilyen érzése, teljesen természetes, főleg ha régóta vágytok a gyerekre.
Ne büntesd magad azzal, hogy még emiatt is ostorozod magad.
Teljesen természetes, hogy így érzel, nem kell azokkal foglalkozni, akik leszólnak téged, mert fáj látni, hogy másoknak kisbabája lesz, neked meg nem. Engedd le az ezzel kapcsolatos lelkiismeretfurdalást.
Mióta próbálkoztok a babával? Voltatok már kivizsgáláson?
3 éve próbálkozunk. 2 éve sajnos volt egy méhenkívüli terhességem, azóta semmi.. A nőgyógyászom állítja, hogy minden rendben van hiszen egyszer már teherbe estem csak legyek türelmes... Nem nagyon akart semmilyen kivizsgálásra küldeni. Németországban élünk itt kicsit máshogy állnak ehez a témához. Tavaly sikerült kiharcolnom, hogy egy hormon vizsgálatot legalább csináljon. (36-42 napos ciklusaim vannak, de szerinte ez is normális). A vizsgálat szerint a hormonjaimmal minden rendben. A férjemmel voltunk sperma vizsgálaton neki jó lett az eredménye. Márciusban végre kaptam beutalót a meddőségi klinikára, júniusra van időpontunk.
Köszönöm a válaszokat! Azt hittem csak én vagyok ilyen szörnyeteg, hogy nem tudok felhőtlenül örülni más boldogságának.
5ös vagyok
Nem vagy szörnyeteg. Ez normális!
5ös, tudom én is, hogy el kéne engedni de egyelőre még nem jöttem rá hogyan.. 🙂
7es, nem alapérzés, pár nap alatt elmúlik csak valahogy a bejelentés mindig szíven üt. Egy munkatársam akit nagyon kedvelek, tegnap mutatta a képet a pozitív tesztjéről. Pár éve volt egy abortusza mert nincsenek összeházasodva a párjával, és az ő kultúrájukban ez nem elfogadott. Annyira félt tőle, hogy az apja mit fog szólni, hogy nem merte megtartani a babát. Azóta sem házasodtak össze. Viszont most megtartja, azt mondta mégegyszer nem követi el ezt a hibát. Örülök is neki komolyan! Tudom, hogy ő is vágyott erre és nagyon bántotta ami történt. Valahol mégis fáj, hogy valakinek csak úgy véletlenül sikerül teherbe esnie, nekünk pedig sehogysem jön össze. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!