Miert csökken a hcg szintem??
Sziasztok
Marcius 17.én volt a beültetésem 2db 5napos embriot kaptam vissza
31.én voltam hcg vérvételen 272.7 lett az eredményem rá 2napra mentem megin hcgre es akkor mar 267.6 lett
Szerintetek ez rosszat jelent esetleg nem sikerült megin 😭😞
Nem ertek hozza, mert nem volt meg lombikom, de 19 evesen 3 honap probalkozas utan megis melyik intezmeny megy bele a lombikba?
Maganban ennyire “egyszeru” lenne?
Vagy kiderult valami baj kerdezo, ami ennyire indokolja a lombikot?
Figyi szerintem szusszanjatok egy kicsit, jön a jó idő, kapcsolódjatok ki, menjetek majd nyaralni, pihenjetek.
Borzasztó fiatal ( annyira, hogy alig bírom elhinni a történeted), van még időtök. Felesleges a szervezeted ennyire leterhelni, ha 2 havonta lombikoztok 25 éves korodra ki fog merülni a petefészked.
3 sikertelen lombik után én úgy gondolom hogy érdemes lenne orvost, talán még intézetet is váltani. Hátha másik orvos más megvilágításból nézi a problémátokat.
Lehet hogy azt hiszed mindent kivizsgáltak amit csak ki lehet, de hidd el ez biztos nincs így.
Nem tudom mi az alap problémátok amiért nem lehet babátok, sőt azt sem milyen vizsgálataitok voltak így nem tudok tanácsot adni. De tényleg úgy gondolom hogy az orvosváltás talán segíthet.
Hat szerintem meg fogadjuk a tamácsodat
De azért szerintetek van még esélyem télleg lehetséges hogy 2 volt es egy maradt 12napja meg se jön semmi tüneteim ugyan ugy meg vannak has szurkálás+puffadás remélem valami jo hírt fogok holnap kapni😞🙏❤
Szerintem van még esély!
De inkább ugyanolyannal tesztelj, mert akkor tudod összehasonlítani.
Vagy csinálj egy ugyanolyat meg egy 25-öst is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!