Teherbeesés Letrox-szal (25mg) valakinek sikerült?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok, kivizsgáltattam magam, minden értékem referencia tartományban volt. A 3,8 tsh-ra azt mondta a nőgyógyász, hogy kicsit magas, felírt Letrx 25mg-ot. 1,5 hónapja szedem, a hajhullásom teljesen abbamaradt. Nem is emlékszem, hogy ne hullott volna a hajam valaha, úgyhogy tényleg magas lehetett egy kicsit a tsh. Vajon a teherbeesést is gátolhatta ez a tsh?2021. márc. 30. 11:58
1/10 anonim válasza:
A nővérem 7 év próbálkozás után akkor esett teherbe, amikor pár hónapja szedte a Letroxot meg a Merckformint. Nem tudom, mekkora adagot szedett, de ez mellékes szerintem.
3/10 anonim válasza:
0.75mcg-ot szedek, 1.honapban osszejott a baba, 37voltam;)
4/10 anonim válasza:
9 hónap volt, de 125-re fel kellett vinni a Letrox adagot. Nekem nem csak a hajhullás volt a tünet.
5/10 anonim válasza:
Én is 25mg letroxot szedtem/szedek, nekünk 2,5 év után sikerült. Sajnos minden hónapban volt peteérésem, csak a minősége nem volt megfelelő. Aztán egyszer csak spontán sikerült. 18hkm
6/10 anonim válasza:
150-es letroxot szedek évek óta, első hónapban sikerült. Azóta 200-ra fel kellett emelni.
32 éves 18hkm
8/10 anonim válasza:
Gratulálok!!!☺️☺️
Mielőbb keress majd fel egy endokrinológust és egyeztess vele a továbbiakról!
6-os válaszoló voltam
9/10 anonim válasza:
Gratulalok!!:))) en is javasolnam h figyelj a progeszteronpotlasra, alt ilyenkor az kevesebb, de ne legyen igazam. Boldog babavarast!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!