Barátcserje okozhat köztivérzést?
Figyelt kérdés
Ez lett volna a harmadik hónap, hogy szedem de abbahagytam mert másodjára jelentkezik ovuláció előtt barna folyásom tőle. Azért kezdtem el, mert szeretnénk babát es mensi előtt van, hogy egy héttel már barnázok... orvosnál voltam, progeszteront kaptam, ami szintén nem segít. 20. Napi vervetelem rendben. Van valaki aki ovuláció környékén 4-5 napig barnázik?? És esetleg lett e belőle baba...2021. márc. 17. 19:27
1/1 A kérdező kommentje:
Előző hónapban voltam ultrahangon ami igazolta, hogy így is volt peteérésem a jobb oldalon. Nem értem, segítsen, aki volt már így😒
Ez lesz a 7. Probalkozós honapunk
2021. márc. 17. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!