Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kisbabát szeretnénk,2 hete...

Kisbabát szeretnénk,2 hete jött meg és ma köztivérzésem van, nagyon meg vagyok ilyedve, sosem volt még ilyen, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Lehet méhnyakrák, vagy valami hasonló? Sosem volt még ilyenem. Annyi, hogy az elmúlt napokban eléggé szúrkáltak a petefészkeim, enyire nem szoktak sosem. Valaki segítsen megnyugodni! Lehet, hogy csak most van peteérésem? Rákszűrés P2 lett április végén, holnap megyek megint.
2014. dec. 8. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dehogy méhnyakrák, ne butáskodj már! Lehet a tüszőrepedéstől is, igen.
2014. dec. 8. 19:29
 2/11 A kérdező kommentje:
De kicsit gyorsan olvasgattam és azt is írják a neten, hogy lehet az is! Mindjárt sírok!
2014. dec. 8. 19:30
 3/11 A kérdező kommentje:
És ha tényleg peteérés, akkor ha ma este együtt leszünk párommal még van esélyem, hogy kismama legyek? Kb 1 órakor volt valami nagyon halvány barna pötty és kb. fél órája lett egy nagy folt a tisztasági betéten.
2014. dec. 8. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Meg vagy ilyedve? LY?

-.-

2014. dec. 8. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Jaj, és ha fáj a fejed, akkor egyből agydaganatod van? Köztivérzést minimum egy tucat dolog okozhat, maga a tüszőrepedés, méhszájseb, de leginkább hormonális okokra vezethető vissza. Nem kell pánikolni, főleg, hogy már holnap lát orvos.
2014. dec. 8. 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:
31%

Dr. Google. :)

Igen vazze, petefészekrákod van és holnapig áttétes lesz a májadra és az agyadra (a helyére). Tartós tejet már ne vegyél.

2014. dec. 8. 19:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Google: az egyik szerint a leggyakoribb okok normális dolgokra utalnak, amikor semmi gáz, a másik szerint csak és kizárólag rendellenesség okozhatja. Ezért kérdeztem meg itt...
2014. dec. 8. 19:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezt akkor se lehetne megmondani a monitorról, ha itt csupa nőgyógyász ülne. :) Sőt, azzal se mész semmire, ha valaki írja, hogy neki ez, vagy az okozta ez nem plusz infó a te testedre nézve.

Megnyugodni segíthetünk maximum, de nem tudom, mennyire fogadtad el azt, hogy nem kell pánikolni. Tényleg nem kell, de hiába mondjuk, ha te pánikolni akarsz. :)

2014. dec. 8. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nemrég voltam orvosnál,igaz,nem vizsgált meg lent,de előtte voltam rákszűrésen,és nekem is P2 lett.Szóval endokrinológusnál voltam,és úgy jártam ebben a hónapban én is,hogy megjött rendesen nov. 1-én,és után nov. 15-én volt köztes vérzésem,barnázás két-3 napig .Nem tudtam mi volt az,nálam sem jellemző ez,de a doki megnyugtatott,hogy ez természetes (is lehet).Azóta nem jött meg,ez már ma a 38. napom,nagyon reménykedek,bár a tesztek negatívak,én mintha 1 héttel ezelőtt megint(?) peteérésem lett volna.
2014. dec. 8. 21:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, az eredmény, hogy nem tudja mitől van. Nem lettem okosabb és nyugodtabb. Megvizsgált kézzel, mikroszkóposan is és hüvelyi uh-gal is, de nem látott semmit. Azt mondta, hogy nagyon vékony a méhfalam, tehát még nem volt peteérésem, nem azt jelezte a vérzés, hogy kilökődött a petesejt. Jövő héten elmegyek vérvételre, abból kiderül minden, hormonok, ilyesmi.
2014. dec. 9. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!